מכבי תל אביב פספסה אתמול (מוצ"ש) ניצחון בחולון לאחר שנגררה להארכה בסיומה הפסידה 86:81 לקבוצה של דן שמיר בפעם השלישית העונה. לצהובים אין יותר מדי זמן לנוח כשכבר ביום שלישי יתמודדו באיסטנבול מול פנרבחצ'ה, אבל אחרי המשחק מפלס הלחץ עלה כאשר גם המאמן נבן ספאחיה היה על סף עימות עם אוהד חולני, ואם זה לא מספיק גם דיאנדרה קיין, התעמת בדקות הסיום עם חתנו של בעלי חולון, שלמה אייזיק.
"נלחמנו והגיע לנו לנצח לפני ההארכה", הסביר נבן ספאחיה במסיבת העיתונאים, "אני מאמן מנוסה ואמצא דרך לנצח את חולון. היה לנו משחק קשה מול חימקי, לא היה לנו הרבה זמן לנוח. אם נשחק פה שוב ויהיה לנו זמן לנוח אז נהיה מוכנים".
נבן ספאחיה זועם על השופטים, אתמול בחולון // צילום: עודד קרני
נוריס קול, שבלט עם 23 נקודות, לא הצליח להתעלם מההתנהגות של אוהדי חולון: "היה לי קשה מאוד כי היו דברים שלא ראיתי מעולם, אבל זה חלק מהמשחק ואני לא רוצה ממש לדבר עליהם. היו דברים שמעולם לא ראיתי בכדורסל מקצועני.
"אנחנו חייבים להיות מרוכזים במשחק, זה לא יותר קל כשמפסידים. אנחנו יכולים לנצח אותם עוד אבל זה חלק מהעונה. אני זוכר שהייתי במיאמי היט הפסדנו לשיקגו בולס שלוש פעמים רצוף בעונה הרגילה ובפלייאוף הבסנו אותם 1-4 בגמר המזרח. הייתי כבר במצבים כאלו בעבר, חייבים להמשיך לשחק".
דשון תומאס אמר: "זה קשה. הגענו למשחק ונלחמנו. נארגן את הדברים מחדש, נישאר ביחד ונמשיך להילחם. חולון קלעה זריקות גדולות. באנו להילחם והם נלחמו, מי שנלחם מגיע לתוצאות. חייבים להמשיך לעבוד קשה".
גיא פניני לא מסתיר את האושר, אתמול // צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו