הבמאי הבריטי דני בויל יביים את הסרט הבא בסדרת ג'יימס בונד. בראיון שנתן לעיתון "מטרו ניו יורק", לכבוד עליית המיני-סדרה החדשה שלו, "Trust", אישר בויל את הפרטים וסיפר כי הצילומים של הפרק ה-25 בעלילותיו של 007 צפויים להתחיל בסוף השנה.
"בימים אלה אנחנו עובדים על התסריט", אמר בויל. "יש לנו רעיון, לג'ון הודג' ולי, וג'ון כותב כרגע. הכל תלוי במה שייצא מזה. אנחנו מקווים שהמפיקים יאהבו את מה שאנחנו עושים". הודג' הוא התסריטאי הקבוע של בויל, ורשימת שיתופי הפעולה של השניים כוללת את "חברים לרצח", "טריינספוטינג", "חיים לא רגילים", "החוף" ועוד.
בויל בן ה-61 נמצא על הכוונת של מפיקי בונד כבר שנים רבות, ושמו שב לרשימת המועמדים (לצד במאים כמו כריסטופר נולאן ודני וילנב) לאחר שסם מנדס, שביים את שני הפרקים האחרונים והמאוד מצליחים בסדרה – "סקייפול" ו"ספקטר" - הודיע כי לא ימשיך לסרט נוסף.
סרטו של בויל מ-2008, "נער החידות ממומבאי", זכה בשמונה פרסי אוסקר ונחשב לאחד מהסרטים הבריטיים הכי מצליחים במאה הנוכחית. ב-2012 ביים את טקס הפתיחה של אולימפיאדת לונדון, שכלל הופעת אורח של דניאל קרייג, שנצפה מבצע צניחה חופשית ממטוס יחד עם מלכת אנגליה. בשנה שעברה ביים סרט המשך לסרטו הפופולארי ביותר, "טריינספוטינג", אך התוצאה לא זכתה להצלחה רבה.
הסרט הבא בסדרת ג'יימס בונד מתוכנן לצאת לאקרנים ב-8 בנובמבר 2019, וצפוי להיות הסרט האחרון של דניאל קרייג בתפקיד. עם צאת "ספקטר" אמר קרייג כי הוא מעדיף "לחתוך את הוורידים" מאשר לגלם את בונד פעם נוספת, אך מאז החליט לחדש את החוזה לסרט אחד נוסף.
זה יהיה סרטו האחרון. דניאל קרייג כג'יימס בונד// צילום: אי.פי.אי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו