הנריק מחטריאן לקח את הזמן לפני שהסכים לעזוב את מנצ'סטר יונייטד לחדר ההלבשה של ארסנל. למרות שהבין שהמנג'ר ז'וזה מוריניו לא באמת סופר אותו, הארמני היה רגוע בזכות חוזה ארוך הטווח שהחזיק.
לבסוף הוא הסכים והעיסקה יצאה לדרך, לא לפני שמנג'ר ארסנל, ארסן ונגר, הודה שהוא מוטרד מהירידה בביטחון אצל הקשר שיובש.
הערב, דווקא מול מילאן במשחק הראשון במסגרת שמינית גמר הליגה האירופית ובעיצומו של משבר (עוד משבר) אצל התותחנים שהפסידו ברצף את ארבעת המשחקים האחרונים שלהם, מחטריאן חזר לעצמו. הוא כבש בדקה ה־15 את הראשון של ארסנל מבישול של אוזיל וראה את ראמזי מכפיל (45) בדרך ל־0:2 – מקדמה לא רעה לקראת הגומלין בלונדון.
מונאס דבור השלים 90 דקות בניצחון המפתיע 1:2 של רד בול זלצבורג בחוץ מול דורטמונד. צמד של ואלון ברישה מול שער מצמק בודד של שורלה הבטיח לאוסטרים את הניצחון.
תוצאות נוספות: אתלטיקו מדריד - לוקומוטיב מוסקבה 0:3; צסק"א מוסקבה - ליון 1:0.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו