נסרין קדרי | צילום: קוקו

גורל אחד: נסרין קדרי שרה עפרה חזה

במלאת 18 שנה למות הזמרת, מחדשת קדרי את השיר "גורל אחד" במסגרת פרויקט מיוחד: "מילות השיר הן האג'נדה שלי לדו־קיום בארץ הזאת" • הביצוע המרגש - בלעדי באתר "ישראל היום"

מחווה מרגשת במלא ת 18 שנה למותה של הזמרת עפרה חזה ז"ל: הזמרת נסרין קדרי, זוכת העונה השנייה של התוכנית "אייל גולן קורא לך", מחדשת את שירה של חזה "גורל אחד". 

השיר מחודש במסגרת פרויקט משותף של "כאן גימל" וחברת "הליקון מיוזיק", שבו יוקלט אלבום שיכלול את מיטב שיריה של הזמרת האהובה והמצליחה בגרסאות חדשות ומיוחדות. 

"עפרה היתה ונשארה הזמרת הישראלית הכי גדולה בעיניי", אומרת קדרי, ומוסיפה ומספרת כי "כילדה, הייתי נעמדת שעות מול המראה ושרה את השירים שלה. הערצתי אותה והיום אני זמרת לא מעט בזכותה". 

על ההשתפות בפרויקט מספרת קדרי: "כשפנו אלי להשתתף בפרויקט התרגשתי מאוד". קדרי בחרה לבצע את השיר "גורל אחד". "מילותיו של השיר הן האג'נדה שלי לדו־קיום בארץ הזאת", מסבירה קדרי, "יהודים וערבים, אשכנזים וספרדים, ימנים ושמאלנים. אני מקווה שהמילים יחלחלו לכל אחד ואחת מאיתנו, כי אין ברירה אחרת. גורל אחד שם אותנו כאן בארץ הזאת". 

השיר "גורל אחד" נכתב על ידי צפנת ירון והולחן על ידי שם טוב לוי לאלבום של חזה "אדמה", שראה אור בשנת 1985, והוא נחשב לאחד מלהיטיה הגדולים של הזמרת. על העיבוד החדש של השיר הופקד גיל לואיס, מוזיקאי ישראלי שגם הפיק את השיר של אנגליה לאירוויזיון שיתקיים השנה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו