המלחמה מול פרטנר TV: סלקום מזכה לקוחות בעלות מנוי נטפליקס לחצי שנה

במענה לכך שלקוחות פרטנר TV נהנים ממנוי נטפליקס כלול, סלקום מזכה לקוחות בשווי המנוי למשך חצי שנה. נטפליקס בתגובה: המבצע אינו על דעתנו, בודקים את הנושא

זיכוי למנוי נטפליקס לחצי שנה. סלקום טיוי // צילום: יחסי ציבור

"רק פרטנר TV מורשית להציע מבצע לקידום משולם מראש. הקידום של סלקום איננו מורשה ואנו בודקים את הנושא". כך הגיבה חברת נטפליקס למבצע של חברת סלקום, שהבטיח לכל מנוי שלה, שיתחבר לנטפליקס זיכוי של 30 שקלים לחודש למשך שישה חודשים.

לפי הסכם שיתוף הפעולה שנחתם בין נטפליקס לבין פרטנר לפני יותר מחצי שנה, מקבל כל מנוי לטלוויזיה של פרטנר מנוי לנטפליקס למשך 6 חודשים. הפופולריות של נטפליקס והיצע התכנים הגדול שלה גרמו לכך שלקוחות לא מעטים ביקשו להתחבר לשירות, כדי לצפות בתכנים הבלעדיים של נטפליקס. כדי למנוע זליגה של מנויים למתחרה, יצאה סלקום במבצע משלה: החברה מציעה ללקוחות זיכוי של 30 שקלים לחצי שנה לכל מנוי שיירשם לשירות של נטפליקס, ויציג קבלה על החיבור, בתנאי שנרשם עם אותו שם המשתמש בו הוא משתמש לסלקום TV. זאת כמובן,  על מכשירים שתומכים באפליקציה של נטפליקס כמו אפל TV או שיאומי TV שסלקום מפיצה. 

מי שמחזיק ממיר רגיל של סלקום, שכמובן, לא תומך בהתקנת אפליקציות, יוכל להחליפו בממיר של שיאומי תמורת תשלום חד פעמי של 99 שקלים.

מסלקום נמסר בתגובה, כי "המבצע נמשך, החברה פועלת על פי החוק".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר