מכבי תל אביב תעלה ביום ראשון (21:00) למשחק העונה בנתניה מול הפועל ב"ש, במסגרת המחזור ה-20 בליגת העל. לקראת המפגש המסקרן, קיימה הקבוצה את מסיבת העיתונאים בה התייחס המאמן ג'ורדי קרויף לשינויים, שלא בדיוק התרחשו חלון ההעברות, ובמובן ליריבה שמנגד.
"יש הרבה מפתחות למשחק הזה", הסביר ג'ורדי, "זה משחק גדול, הכי חשוב עבורנו לשחק עם אינטנסיביות שהמשחקים האלה דורשים, אגרסיביות, להגן טוב כשצריך ולעשות את הדברים שלנו בהתקפה שכמובן אני לא יכול לפרט עליהם במסע"ת. היו לנו שני משחקים מולם אחד רע, ואחד די טוב. אנחנו צריכים לנסות לשחזר את היכולת מהמשחק הטוב יותר".
"אני חושב ששתי הקבוצות טובות, לשתי הקבוצות היו קשיים העונה. עכשיו זה המאני טיים אנחנו הקבוצות ברמה דומה ולכן יש לנו מספר נקודות דומה. כנראה שנפגוש אותם עוד פעמיים העונה וזה יהיה קרב נחמד. לחשוב שאתה פייבוריט או לא זה לא משהו שנותן לך נקודות".
על סיום חלון ההעברות: "הרגשנו שאיבדנו ארבעה משחקים, אבל אין לנו עוד משחקים בגביע ובאירופה והרגשנו שלא היינו צריכים להחליף את כולם. הרגשנו שאם יבוא משהו טוב נלך עליו ואם לא זה יהיה בסדר. עם הבלם מדינמו קייב זה לא קרה, אבל זה בסדר.
"אנחנו לא נואשים או עצובים. נמשיך הלאה. מה שרצינו עשינו, בכל מקרה אנחנו רוצים להמשיך את המומנטום הטוב של השבועות האחרונים. אם החלון היה באוקטובר יכול להיות שהיינו עושים הרבה שינויים, אבל אחרי הריצה הטובה שלנו אנחנו מאמינים בפוטנציאל שיש בסגל הזה".
על מרוואן קבהא: "אני לא חושב שהיה כזה קרב כמו שמתואר. הוא שחקן מעניין, אבל הוא המשיך הלאה וזה בסדר. היו לנו כמה דברים שנראו טוב אבל לא קרו בסוף. אנחנו ממשיכים הלאה ואני חושב שיש סגל טוב, המומנטום שלנו די טוב, כך שזה לא צריך לעשות הרבה שינויים".
מרואן קבהא בהפועל ב"ש. ג'ורדי לא מצטער // צילום: דוברות הפועל באר שבע
"אם לקחנו הרבה נקודות לאחרונה זה אומר שיש לנו את הכלים לזכות בתואר. כרגע אנחנו מרגישים שדברים הולכים בסדר, אנחנו מודעים להזדמנויות גדולות, אנחנו לא קונים שחקנים אבל זה בסדר, אנחנו נלחמים על המטרות שלנו. אם מסתכלים על ההרכב עכשיו, גם אם נביא 4 שחקנים חדשים זה לא אומר שהם יהיו בהרכב. אין לי טענות, הפוקוס שלי הוא לגמרי על המשחק שמחכה לנו ביום ראשון".
על גידי קניוק: "הוא מבקיע שערים מהקו השני, זה משהו שאנחנו צריכים יותר. יש לנו הזדמנויות לקשרים הרבה פעמים ושערים מקו שני חשובים מאוד. ניסינו למצוא מישהו עם רקורד טוב של שערים ואנחנו מקווים שהוא יתן לנו את זה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו