מכבי חיפה אמנם סיימה אמש עוד משחק ביתי ללא ניצחון (1:1 מול מכבי פ"ת), אך במועדון מנסים לשדר שלא מתרגשים מכך שהקבוצה לא ניצחה בבית במסגרת הליגה מאז חודש נובמבר. "הקהל לא עיוור, אם אנשים מחאו כפיים ועודדו למרות התוצאה זה אומר הכל" אמר גורם במערכת שהוסיף: "השחקנים הפגינו ביטחון למרות החמצות וגם זה משהו שלא היה במשחקים אחרים השנה. רואים את השיפור ואין לנו ספק שזה יבוא לידי ביטוי גם בתוצאות".
בתוך כך, המגן הימני ארנסט מאבוקה והקשר גיורגי קוסטדינוב זכו לשבחים על יכולתם. "מאבוקה בישל כמות גדולה של מצבי הבקעה וקוסטדינוב רץ 12.2 ק"מ, נדמה היה שהוא בכל מקום במגרש" החמיאו לשניים בצוות המקצועי. גם גל אלברמן קיבל מילים טובות אחרי המשחק מהצוות המקצועי על משחק ההגנה שלו.
מי שחזר לרוטציה אחרי תקופה ארוכה הוא החלוץ עומר דמארי שנכנס כמחליף במחצית השנייה. חשוב לציין שדמארי היה פצוע בחלק מהזמן, אך הוא מחזיק כעת בהצעה מהפועל ב"ש ובחיפה לא ממהרים לשחררו מאחר והוא נמצא בתכניות של הצוות המקצועי החדש. בכל מקרה, אם דמארי יבקש שוב לעזוב, יהיה זה המאמן החדש פרד רוטן שיכריע לגביו יחד עם המנהל המקצועי מו אלאך. לגבי הקשר גילי ורמוט, נראה שרוטן ואלאך לא יעמדו בדרכו כאשר המכשול היחיד בדרך לעזיבתו הוא המשא ומתן אותו מנהלת ההנהלה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו