מכבי חיפה: פרד רוטן סיכם את תנאיו

המאמן ההולנדי המחזיק בקריירת אימון עשירה סיכם לשנה וחצי במועדון הירוק • רוטן סיפר: " התרשמתי מאוד מהחזון של המועדון הזה" • יענקלה שחר הוסיף: "הוא הותיר עלי רושם טוב"

רוטן. יושיע את מכבי חיפה? // רוטן. יושיע את מכבי חיפה?

מכבי חיפה מצאה סוף סוף מאמן כאשר פרד רוטן ההולנדי סיכם היום (ד') במועדון לשנה וחצי. 

רוטן שפתח את העונה ללא אף קבוצה, אימן בעונה שעברה את אל שבאב אל ערבי מדובאי. בנוסף, לכך רוטן מחזיק בקריירת אימון עשירה באירופה כשעמד על הקווים של כמה מועדוני צמרת ביניהם: פיינורד, שאלקה 04 הגרמנית, ואיינדובן ההולנדית עימה זכה בגביע בשנת 2011. 

רוטן, ששיחק במהלך הקריירה בטוונטה ההולנדית ורשם הופעה אחת במדי נבחרת הולנד סיפר הבוקר לאחר שסיכם את תנאי החוזה של בחיפה: "התרשמתי מאוד מהחזון של המועדון הזה, האנשים שמנהלים אותו, המתקנים ובעיקר מהרצון להחזיר אותו למקום בו הוא אמור וצריך להיות. אני מצפה כבר להגיע ולהתחיל לעבוד, אעשה הכל לא לאכזב את ההנהלה ואת האוהדים".

גם נשיא המועדון, יענקל'ה שחר התייחס להצטרפות של המאמן ההולנדי: "נפגשתי עם פרד רוטן בשבוע שעבר והוא הותיר עלי רושם חיובי וטוב. הקרדיט מגיע למו אלאך שהצליח לרתום לתפקיד, מאמן עם רזומה שכזה. אנחנו מקווים ומייחלים לשינוי בהנהגתו".

מו אלאך, המנהל המקוצעי של חיפה התייחס אף הוא לצירוף של רוטן: "לקחנו את הזמן בבחירת המאמן החדש בשל כמה סיבות. החתמתו של פרד רוטן עזרה לנו לקבל מאמן איכותי, מנוסה ובעל מוטיבציה. אנחנו בטוחים שרוטן יצליח לשדרג ולפתח את היכולות שלנו. כמובן שהניסיון שלו ייתן לנו ערך מוסף במחלקה הטכנית של המועדון".

כזכור, חיפה חווה את אחת העונות הקשות בהיסטוריה שלה לאחר שנפרדה מגיא לוזון שפתח את העונה על הקווים והיא ניצבת כעת במקום ה-10, רחוקה שבע נקודות מהקו האדום.  

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר