פייר אמריק אובמיאנג לא יצא עם בורוסיה דורטמונד למשחקה מחר בערב (שישי) בברלין מול הרטה. לפי הדיווחים, החלוץ הגאבוני סיכם את תנאיו בארסנל וישחק במדיה בשלוש וחצי השנים הקרובות.
אנגליה: צ'לסי אמנם עברה את נוריץ' בסיבוב השלישי של הגביע, אבל הניצחון הדחוק בפנדלים העמיק את המשבר הנוכחי של האלופה שמחר מול ברייטון תנסה לשים סוף לרצף של חמישה משחקים ללא ניצחון.
בנוסף, אנטוניו קונטה יחסר את פדרו ואלבארו מוראטה שהורחקו מול הקנריות. בצל המעבר המתקרב של אלכסיס סאנצ'ס למנצ'סטר יונייטד, השדים האדומים יתארחו אצל ברנלי. מנצ'סטר סיטי תנסה להתאושש מההפסד לליברפול כשתארח את ניוקאסל באיתיחאד.
ג'רארד פיקה. האריך את חוזהו בברצלונה עד 2022 // צילום: אי-אף-פי
ספרד: יממה לאחר ההפסד לאספניול בדרבי הגביע (0:1) הסוער, שהיה הפסדה הראשון העונה של ברצלונה, קיבלו הקטלונים חדשות טובות. ג'רארד פיקה האריך את חוזהו בקבוצה עד 2022 כשנוסף לחתימה נקבע סעיף שחרור של 500 מיליון יורו. לעומת זאת, מצבו של פאוליניו מדאיג את מוליכת הטבלה. הברזילאי נפצע בדרבי ובימים הקרובים יעבור בדיקות שיקבעו כמה זמן יעדר מהמגרשים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו