קשה לתאר כיצד חשה דייזי גונדרי (18) בעת שראתה בתוכנית הטלוויזיה "חתונה בהפתעה", כי לאביה האהוב יש אישה נוספת, וכי הוא למעשה ביגמיסט. דייזי עצמה נכנסה לשוק, התמוטטה ונזקקה לטיפול רפואי. בתוך כך האב דניאל, שניהל חיים של ביגמיה לפחות חמש שנים, נשלח לכלא לששה חודשי מאסר, לאחר ששתי נשותיו, הלן וסוזן התלוננו עליו במשטרה.
הסיפור הלא ייאמן הזה התאפשר, היות והאב דניאל עבד בשנים האחרונות בדובאי, בעת שדייזי ואשתו הלן נותרו לחיות באנגליה. במסגרת עבודתו בדובאי הוא הכיר את סוזן, וחי איתה בזוגיות לדבריו - בעיקר בגלל המרחק ממשפחתו. אשתו הלן, ידעה על המצב.
באחרונה חלה התפתחות: דניאל פנה להלן, וסיפר שהוא נפרד מסוזן. והמשפחה התכוונה להתאחד בדובאי בה עבד דניאל, או כך לפחות חשבה הלן.
לשם כך נשכרה דירה, והלן ודייזי, שבדיוק סיימה דוקטורט, החלו לחדש את הקשר הרגשי עם אביהם, שלכאורה עבד קשה בנסיכות. "הקשר עם אבא היה חלקי - פעם כן ופעם לא, אבל הוא התעקש שהוא סיים את היחסים שלו עם סוזן", סיפרה דייזי.
אלא שהסיפור הזה התפוצץ לאם ולבת בפרצופן, שעה שראו בתוכנית "חתונה בהפתעה" בטלוויזיה את דניאל וסוזן בחתונתה של אחותה של סוזן. הלן אף כתבה בדף הרשמי של התוכנית כי "אהבתי מאד את האורחים בתוכנית 'חתונה בהפתעה', אבל לא אהבתי לראות שבין האורחים נמצא גם בעלי עם אישה אחרת".
דניאל עצמו ניסה להכחיש את הדברים וטען כי הגיע עם סוזן רק כחבר, אולם מסמכים מאיי סיישל, שרישום הנישואין בהם תקף באנגליה, מראים כי השניים כבר נישאו באי בעבר. דובר מטעם איי סיישל הביע הפתעה שגילה כי הרשויות במקום חיתנו אדם נשוי, וטען כי לרוב לא נערכים טקסי נישואין, אלא אם המבקשים מציגים מסמכים שהם פנויים. הוא ציין כי רשויות החוק באי יקיימו בדיקה משמעותית בנושא.
בינתיים, חבריו של דניאל מנסים לטעון כי הוא נפרד מהלן לפני שנים ולמעשה התגרש ממנה, אולם איש לא הצליח להוכיח את הגירושין למעשה, ולהפך: נתגלו הוכחות לכך שהלן תכננה לחזור לגור עם דניאל בדובאי, ו"להתניע" מחדש את מערכת היחסים ביניהם.
דייזי הבת ציינה בתום הקראת גזר הדין: "אני לא עוסקת כרגע בשאלה אם אנתק את היחסים עם אבי או לא. אני ככל הנראה אשוחח אתו על הכל אחרי שיצא מהכלא. יש לי כעת הרבה מאד דברים לעכל", סיימה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו