פורים יתקיים רק בעוד יותר מחודש , אבל יצרני התחפושות והיבואנים מעלים הילוך ומתחילים להציע את השלל שלהם. כך עשו בחברת 'שושי זוהר' בחולון, אשר הציגו מאות בובות מחופשות בלהיטי השנה. אם תהיתם מי הכוכבים התורנים השנה אז התשובה היא חד משמעית סטטיק ובן אל בקרב הבנים, ונועה קירל בקרב הבנות.
משה בן שמחון
"הכוכבים הצעירים היו שותפים מלאים בעיצוב התחפושות בדמויות שלהם", אומר שגיא זוהר, סמנכ"ל המכירות, ומוסיף: "הם ראו התלהבו שהביגוד והאביזרים היו ממש אחד לאחד".
תחפושת נועה קירל. חזק בקרב הנערות
לשאלה על הקדמת פתיחת המכירות השנה מחשש שרבים ירוצו לקנות מאתרים בחו"ל אומר זוהר: "אין ספק שההורים מקדימים משנה לשנה את קנית התחפושות. נכון שיש רכישות באינטרנט ולכן השנה טווח המחירים הוא גם נמוך יותר וגם רחב ומאפשר לקנות תחפושת פשוטה יותר לילד גם ב-39 – 59 שקלים ומושקעת יותר במחיר של 159 שקלים. אנחנו נותנים מענה לדרישות
על הדמויות החדשות מעולם הילדים זוהר מציין: "השנה הכנסנו תחפושות של חד קרן, סדרה אהובה בקרב הילדים, דמויות של כוח פיג'י, דמות החיפושית - גיבורת על , והנסיכות החדשות מואנה והלנה". אם חשבתם שהפופולריות של אנה ואלזה דעכה, תחשבו שוב. "עדיין יש ביקוש לתחפושות שלהן, כמו שיש ביקוש לדמויות הזומבים, וגיבורי על כמו ספיידרמן, הענק הירוק ואחרים. זה קלאסיקות שתמיד נשארות". כשאני תוהה איפה גל גדות עם וודנרוומן, שלא באה לידי ביטוי, שגיא מחייך ומעט מתחמק: "יש לנו תחפושת של וונדרמן המקורית ( למי שאינו זוכר הוונדרוומן של שנות ה- 80 בדמותה של לינדה קרטר) ". אז כנראה תאלצו לחכות לשנה הבאה שאז אולי דמותה של גדות כן תכלל בתצוגת התחפושות ומי שמאוד רוצה כדאי למהר אם בכלל נשארה תחפושת כזו באתרים מחו"ל .
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו