תובע איגוד הכדורסל עו"ד טל אור מבקש מבית הדין לסגור את יציע האוהדים של הפועל ת"א שמאחורי הסל בהיכל שלמה. זאת בעקבות התקרית שהיתה במשחק הדרבי ביום ראשון, שבה הותקף מאמן הכושר של מכבי ת"א, רגב פנאן, בקללות, יריקות וכוסות שתיה. בקשת הסגירה היא עד תום העונה.
בנוסף מבקש התובע עונש של קנס כספי בגובה 70 אלף שקל והטלת עונש על תנאי למשך שנתיים של סגירה הרמטית של היציע לעונה שלמה, עונש על תנאי של שני משחקים ביתיים ללא קהל ו-70 אלף שקל קנס. כל זאת במקרים של עבירה חוזרת. בנוסף לכך אלה תלוי ועומד מעל הקבוצה עונש על תנאי של שני משחקי רדיוס בגין התפרעות קהל אוהדיה במשחק מול הפועל ירושלים בתחילת העונה.
עו"ד אור נימק את בקשותיו לעונשים החמורים: "בנסיבות העניין לאור החומרה היתרה של המקרה דנן, עקב מעשי אוהדי הקבוצה במשחק כאמור אשר, בין היתר, עלו עד כדי פגיעה/תקיפה מכוונת במנהל הכושר של קבוצת מכבי ת"א והטחת קללות קשות ואיומים לפגיעה פיזית וקשה (ואף לאיום ברצח) וכן לאור זריקת יתר החפצים לעבר הפרקט והשמעת ביטויי האלימות המילולית וההסתה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו