חברת התעופה אל על הציגה היום (רביעי) על מודל חדש לטיסות לכלל יעדי אירופה, המתבסס עם שלוש משפחות מחיר שונות: Classic, Flex , Lite. המודל החדש יכלול גם את חמשת יעדי UP, ובכך תבטל החברה את מותג הלואו קוסט שלה.
מכירת המוצרים החדשים לכל יעדי אירופה תחל ב - 30 באפריל 2018 לטיסות היוצאות החל מתאריך 15 באוקטובר 2018. ברמות המחיר השונות תינתן גמישות בין כרטיס בסיסי הכולל תיק יד, ארוחה ושתיה, לבין כרטיס הכולל גמישות מרבית, הכולל שני תיקי יד, אפשרות להושבה מראש, שליחת מזוודה לבטן המטוס ושירותים נוספים.
כמו כן מטוסי אל על מדגם 737-800 הטסים לאירופה, יעברו שינוי תצורה בהדרגה הכולל חידוש פנים מטוס, החלפת מושבי מחלקת התיירים למושבי Slim חדישים ונוחים, מושבי העסקים יוחלפו אף הם במושבים חדישים. כמו כן יותקן שקע USB במושבי מחלקות העסקים והתיירים. כמו כן, במטוסי ה 737 של אל על תושק מערכת אינטרנט חדשנית שתאפשר גלישה לנוסעים במהלך הטיסה. התשלום יהיה רק עבור סרטים אבל מסרים יהיו ללא תשלום.
בנוסף, בהמשך להרחבת רשת הנתיבים ליעדים אסטרטגיים בצפון אמריקה, מכריזה החברה על השקת טיסה ישירה בקו תל אביב - סן פרנסיסקו. הטיסות מתוכננות לצאת במטוסי הדרימליינר החדשים שלוש פעמים בשבוע החל מהרבעון הרביעי של 2018.
דוד מימון סיכם קדנציה של 4 שנים כמנכ"ל אל על ואמר: "היום, בתום קדנציה ארוכה ומלאת עשייה, אני גאה על כך שהצלחתי לממש את החזון ומימשתי במלואה את התכנית העסקית שהצגתי עם כניסתי לתפקיד המנכ"ל. אשר כללה בראש ובראשונה הצטיידות במטוסי הדרימליינר החדשים לצד הרחבת רשת הנתיבים, השקת כרטיס האשראי Fly Card, הרחבת הפעילות החוץ תעופתית ,תוך מתן דגש על התייעלות."
"ברצוני להודות מעומק הלב לשותפיי בהנהלה אשר יחד איתי הובילו את המהלכים האסטרטגיים החשובים. לחברי הדירקטוריון על הגיבוי והתמיכה ועל האמון לצאת יחד לדרך אל השינוי. אך בראש ובראשונה ברצוני להודות לעובדי אל על הנפלאים אשר תרמו ועודם תורמים בעשייה יומיומית רבה ובהשקעה בלתי פוסקת יום יום ושעה שעה על מנת להעניק ללקוחותינו את השירות הטוב ביותר."
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו