"סטורי של פסטיגל - אגדה מעכשיו" הוא לא רק מופע מושקע ומרהיב עם סוללת כוכבים שכוללת, בין השאר, את עומר אדם, אליאנה תדהר, לי בירן, מיקי קם, ניקי גולדשטיין והאמנים האורחים סטטיק ובן־אל, אלא גם הצצה מדויקת לליבו של כל נער, למחשבותיה של כל נערה, או ליתר דיוק - לסלולרי שלהם.
הפסטיגל, שזו שנתו ה־37, מתקדם ומתעדכן, ממש כמו חשבונות האינסטגרם של הקהל שלו, מדבר ב"דיגיטלית", השפה שבה מתייגים זה את זה, עושים לייקים, שולחים לב, מאנפלים ומצייצים. אורי גרוס (שאם אתם לא עוקבים אחריו בפייסבוק, זה הזמן) רקח סיפור משעשע שמתכתב עם הדור שנולד לעולם של סטטוסים. חנוך רוזן ביים נבחרת של רקדנים ושחקנים שממלאים את הבמה העגולה, שמציגה 360 מעלות של שואו צבעוני.
כוכבת הנוער אליאנה תדהר, בעלת כישורי שירה ומשחק משובחים, מסרבת בתחילת המופע לגלם שוב נסיכה שמחכה לנסיך, ומקבלת את תפקידה של אלי, נערה בעלת קול יפהפה שנשלטת על ידי אמה החורגת המרשעת (מיקי קם, בתפקיד נהדר, מפגינה יכולות ווקאליות מרשימות) ואחיותיה סולמית וכוכבית. מולה ניצבת שרון ממון (לירון רביבו), הבת של האיש הכי עשיר וזייפנית מדופלמת, מלווה בניק גולדסטייג', הסוכן חומד השטרות בגילומו של ניקי גולדשטיין, שמבטיח כנגד כל הסיכויים להפוך אותה לכוכבת. השתיים מאוהבות בנסיך, הלוא הוא עומר אדם, שמפתיע בתפקיד שובה לב, ובעיקר עושה שמח עם מחרוזת משיריו שמוציאה את הקהל המשולהב מכליו. בגרסה המודרנית אלי שוכחת את המכשיר הנייד שלה, כי מי צריך נעל זכוכית כשהכל מצולם ב"סטורי", וכמו בכל אגדה, גם אם היא מתרחשת ב־2017 - אלי והנסיך מתאחדים, לי בירן בתפקיד החנון שמאוהב בשרון זוכה אף הוא באהבה, וכולם מבינים שכל אחד הוא גיבור של הסטורי שלו.
רגע מרגש נרשם במחווה לאמיר פיי גוטמן, ממשתתפי הפסטיגל בעבר, שהלך לעולמו וזכה להצדעה מוזיקלית. את הפינאלה, הגיחה של סטטיק ובן־אל לבמה, ליווה הקהל בניידים מונפים ומקליטים. בכל זאת, שיהיה משהו להעלות לסטורי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו