שכטר: "תמיד יש לחץ בבית"ר"

הקבוצה מהבירה מתכוננת למשחק הצמרת מחר מול הפועל ב"ש • בן זקן: "מסוג המשחקים שצריך לתת בהם אקסטרה" • עוד הוסיף שכטר: "תהיה אווירה מחשמלת"

צילום: אלן שיבר // שכטר. יחזור חד מהפגרה? ,
צילום: אלן שיבר // שכטר. יחזור חד מהפגרה?

בית"ר ירושלים תארח מחר את הפועל באר שבע באצטדיון טדי, שעשוי להיות כמעט מלא, למשחק שבו אם הצהובים-שחורים ינצחו הם ישתוו לאלופה מבחינת נקודות. 

מי שיחמיץ את ההתמודדות מחר הוא הקשר עידן ורד, שעדיין מחלים מהבעיה הרפואית שממנה סבל בוושט.

מאמן הקבוצה, בני בן זקן, ערך היום מסיבת עיתונאים לקראת המשחק שבה אמר: "במשחק מהסוג הזה משתדלים להיות מרוכזים יותר בכל פרט ופרט, עד לפרטים הקטנים. מנסים לעשות את זה בכל משחק, אבל יש כאלה שצריך לתת בהם אקסטרה. אנחנו לא מסתכלים מסביב על סטטיסטיקות מאיימות. אנחנו קבוצה טובה, משחקים בבית, עם תמיכה של הקהל".

בן זקן הוסיף: "משחק ההגנה הוא של כל הקבוצה ואם נהיה מחויבים בכל החלקים, גם משחק ההגנה ירוויח. אני מקווה שניתן תצוגה טובה יותר בחלק ההגנתי ונהיה קבוצה מאוזנת. באר שבע יכולה להבליט שחקן טוב בכל עמדה, לא רק את נוואקמה. אנחנו יודעים מול מה אנחנו משחקים" 

הקפטן איתי שכטר הוסיף: "זה משחק סופר חשוב מול יריבה עם אופי חזק מאוד. תמיד יש לחץ בבית"ר וצריך להוכיח, הקהל נותן לנו עוצמות, תהיה אווירה מחשמלת באצטדיון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר