פרקליטות מחוז תל אביב הודיעה בסוף השבוע לשמעון בטאט, ראש המטה לשעבר של ח"כ יצחק הרצוג, כי תגיש נגדו כתב אישום הקשור לחקירת החשדות בפרשת המימון של הקמפיין השלילי נגד ח"כ שלי יחימוביץ במסגרת הבחירות המקדימות במפלגת העבודה שנערכו בשלהי ב-2013.
כמו כן נמסרה הודעה על העמדה לדין, בפרשה זו, לאיש העסקים גלעד רמות. הודעת הפרקליטות נמסרה לסנגורי החשודים לאחר שנדחו טענותיהם במסגרת השימוע. התיק עוסק בחשד לתרומה אסורה של 40 אלף שקל.
בפרשה נקשר גם שמו של הרצוג עצמו אך בחודש ינואר הודיע לו היועץ המשפטי לממשלה, אביחי מנדלבליט, כי תיק החקירה נבעניינו ייסגר מפאת חוסר ראיות.
במכתב מנומק שנמסר מלשכת ושל היועץ המשפטי נכתב כי אין ראיות לפלילים בקשר שבין יו"ר המחנה הציוני הרצוג ובין עורך הדין דניאל כהן, שניהל קמפיין שלילי נגד חברת הכנסת והמתמודדת לראשות מפלגת העבודה, שלי יחימוביץ'.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו