לאורך התקופה האחרונה אנו עדים למאבק המורים בדרך להשגת מטרותיהם המוצדקות. אנו התלמידים מבינים ומעריכים את עבודת המורים ואת תפקידם החשוב כמחנכי דור העתיד של מדינת ישראל.
בימים שבהם שכר המינימום עלה, הרי זה אך טבעי שגם שכר המורה יעלה. לא ייתכן שמורה אשר אינו מסיים את החודש יצליח ללמד בצורה מיטבית. יש להעניק למורים ביטחון כלכלי כדי שיוכלו לעסוק בעשייה החינוכית ללא דאגות.
מורה שרע לו מוביל לתלמיד שרע לו, ומדינה ששואפת לחינוך איכותי חייבת להשקיע באנשים העוסקים במלאכה החשובה.
עם זאת, בכל פעם שארגון המורים בוחר להשבית את הלימודים לצורך המאבק, אנו התלמידים הופכים ל"בשר התותחים" בדרך להשגת יעדיהם. אנו נמצאים כעת צעד אחד לפני כניסתנו לתקופת בגרויות החורף ומשקיעים את כל מרצנו על מנת לעבור בהצלחה את הבחינות.
הגיע הזמן שהמנהיגים שלנו ימשכו בחוטים וימצאו את הפתרונות ההולמים את כל הצדדים הנמצאים בסיפור. על שר החינוך לעשות את כל המאמצים כדי לסייע בסיום המשא ומתן בין משרד האוצר לארגון המורים. חשוב לזכור - מאבק המורים הוא מאבק על עתיד החינוך. האינטרס של כולנו הוא שיצליחו במאבקם.
כל יום של השבתה מחזיר אותנו כמה צעדים אחורה ומרחיק אותנו מהיעד הנכסף - ההצלחה בבגרויות וברכישת המיומנויות והכלים לחיים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו