המשטרה עצרה אתמול את גבי עומר, 50, מחנך כיתה י' בתיכון בראשון לציון, בחשד שביצע עבירות פדופיליה ברשת, זאת לאחר שהתכתב עם שוטרת שהתחזתה לנערה כבת 13. הבוקר (חמישי) הוארך מעצרו בבית משפט השלום עד יום שני.
השופטת רונית פוזננסקי קבעה כי קיים חשד סביר שעומר ביצע את המעשים המיוחסים לו, והאריכה את מעצרו בחמישה ימים. "מדוחות הפעולה אשר הוגשו לי עולה תוכן ההתכתבות, אשר מלמד על תכנים מיניים קשים ובכללם עבירות של בעילה ממש, כמו גם ידיעה בדבר הגיל". כתבה השופטת פוזננסקי. השופטת סירבה לבקשת ב"כ של עומר לאסור את פרסום פרטיו של המורה.
ההתכתבות שהובילה למעצר
במהלך החודש האחרון הפעילו במשטרת מרחב יפתח סוכנת משטרתית שהתחזה לנערה כבת 13, באתרי צ'אט באינטרנט. באחת מההתכתבויות החל גבר לקיים עם השוטרת שיחות מיניות קשות, זאת למרות שהיה מודע לגילה הצעיר.
עומר עצמו לא קבע פגישה עם ה'נערה', אך במשטרה הצליחו לאתר את המחשב ממנו בוצעו השיחות ואתמול פשטו השוטרים על ביתו. השוטרים החרימו את המחשב ואת הטלפון הנייד שלו ושלחו את הפריטים לבדיקה. בחקירה הופתעו השוטרים לגלות כי מדובר במי שנמנה על סגל ההוראה בבית ספר תיכון בראשון לציון. עומר עצמו מכחיש את המיוחס לו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו