0:0 משמים בין הפועל אשקלון לעירוני ק"ש

האירוע הבולט במשחק: תחרות פנדלים בהפסקת המחצית בין ילדים לשוער המשנה של אשקלון • יובל נעים הורחק

צילום: דני מרון // עאבד, מימין. ק"ש לא הצליחה למנף את הניצחון על מכבי חיפה

שני ההפסדים האחרונים של הפועל אשקלון גרמו ליובל נעים לשנות חשיבה. בשני המשחקים האלה הקבוצה שלו שיחקה כדורגל יפה לעין, אבל יצאה בידיים ריקות. אתמול אשקלון לא חיפשה להלהיב את הקהל, אלא להשיג נקודות בכל מחיר, כמו שקבוצת תחתית צריכה לשחק. 3 נקודות היא לא השיגה מול עירוני ק"ש, אבל לפחות היא לא הפסידה בבית (0:0).

שלושה משחקני המפתח של נעים חזרו להרכב אחרי היעדרויות ארוכות - מרקו יובאנוביץ', מילאן סמיליאניץ' וגודנס אג'אי. הבלם והקשר היו יציבים, אבל החלוץ הניגרי, שחזר מפציעה, נראה חלוד מאוד ופספס הזדמנות גדולה להבקיע, מה שהיה יכול להעניק לאשקלון ניצחון חשוב מאוד. יכול להיות שהיה עדיף לאשקלון להמשיך עם איבנצ'יץ', שישב על הספסל, ולשלב את אג'אי בהדרגה.

הכדורגל של שתי הקבוצות היה ירוד ברמתו ורוב הזמן האוהדים סבלו. כמה המשחק היה משמים? תשפטו אתם לפי שני האירועים הבולטים באצטדיון סלה: הראשון התרחש בהפסקת המחצית כאשר כמה ילדים, אוהדי הקבוצה, השתתפו בתחרות פנדלים מול שוער המשנה, ליאור חדריאן, ואחד מהם אף הצליח להכניע את השוער לקול תשואות הקהל; האירוע השני, והמעניין יותר, היה הרחקתו של יובל נעים, שהתלונן כמה פעמים על השיפוט ולבסוף נשלח ליציע על ידי לירן ליאני.

ובחזרה למשחק. אחרי הניצחון של ק"ש על מכבי חיפה היתה ציפייה שהחבורה של חיים סילבס תמנף זאת ותעשה צעד נוסף לעבר שש הראשונות, לשם הבעלים איזי שרצקי מכוון ולכן השקיע העונה כל כך הרבה כסף, אבל משהו שם לא מתרומם ואתמול הקבוצה היתה אנמית. 

וזה לא שלקריית שמונה אין כלים התקפיים - רק על הספסל ישבו שגיב יחזקאל ואיסמעיל ריאן, שניים שהרבה קבוצות רדפו אחריהם. 

במחצית השנייה זה נראה טיפה יותר טוב מבחינת ק"ש, שעברה לשחק על התקפות מתפרצות, אבל השיטה שעבדה לחיים סילבס מצוין בהפועל רעננה, לא בהכרח יכולה לעבוד בקבוצה הצפונית. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר