הפועל חיפה הגישה לבית הדין העליון של ההתאחדות ערעור על הכרטיס האדום שספג חלוץ הקבוצה עדן בן בסט במשחק הליגה בשבת האחרונה מול מכבי נתניה. בחיפה טוענים כי שוער מכבי נתניה גולן אלקסלסי התחזה והטעה את צוות השופטים ועל כך הוצא לבן בסט צהוב שני.
עורכי הדין של הקבוצה מסתמכים על צילומי הטלוויזיה בלבד, לאור העובדה כי אלקסלסי עצמו לא הודה בהתחזות, למרות שכך נראה לכאורה בצילומים. בנוסף, נציג הבעלים דורון אוסידון עשוי להעיד אף הוא נגד שופטי המשחק, לאחר שלטענתו אמר לו הקוון דן אוצ'ניק: "לא הכנסת אותי לאחד המועדונים שלך, עכשיו נסגור חשבון".
בחיפה יודעים כי כרגע הסיכויים שהערעור יתקבל אינם גבוהים, אך לאור התחושה כי נעשה להם עוול, הנחה הבעלים יואב כץ לגשת בכל מקרה לבית הדין העליון. במחזור הליגה הבא, שלאחר פגרת השזרוע, תארח הפועל חיפה את מכבי ת"א, ובמועדון מקווים שבמהלך השבוע, אז ידון בית הדין בערעור, הוא יבטל את ההחלטה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו