השיר החדש של סטטיק ובן־אל "הכל לטובה", שיצא אתמול בבוקר הפך מיד לשיחת היום. במהלך היום שבר השיר שיא כשהושמע 78 פעמים ברדיו (טודו בום הושמע 66 פעמים), כך על פי נתוני מדיה פורסט. בגלגלצ, שם לא התאפקו עד ישיבת הפלייליסט שתתקיים מחר, השמיעו אותו כבר אתמול.
בשעה הראשונה מאז עלה השיר ביו־טיוב הוא זכה ל־1,000 צפיות בכל עשר שניות, וכבר ביום הראשון נרשמו יותר מחצי מיליון צפיות.
זמן קצר לאחר יציאת הקליפ הבחינו הגולשים בדמיון של חלק מהקטעים מהקליפ של טיילור סוויפט לשיר "Bad Blood" לבין הקליפ של הצמד. יש לציין גם שאחד הילדים שמשחקים בקליפ את אחיו של בן־אל הוא אוהד דומינגז, בנו של השדרן והמגיש עופר דומינגז.
ל"ישראל היום" נודע כי את ההופעה הטלוויזיונית הראשונה לשיר החדש יעשה הצמד במהלך משדר הפרידה מערוץ 22, שישודר בקשת בסוף החודש.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו