בדרך לשמור על התואר: ב"ש בחצי גמר גביע הטוטו

למרות הפיגור המוקדם שער אדיר של מהראן ראדי העלה את האלופה לשלב הבא במפעל

ראדי חוגג. שער אדיר שלו העלה את באר שבע לחצי הגמר // ראדי חוגג. שער אדיר שלו העלה את באר שבע לחצי הגמר ,
ראדי חוגג. שער אדיר שלו העלה את באר שבע לחצי הגמר // ראדי חוגג. שער אדיר שלו העלה את באר שבע לחצי הגמר

המשחק הראשון ברבע גמר גביע הטוטו, בפורמט החדש של משחק נוקאאוט, הפגיש הערב את מכבי פ"ת מול מחזיקת הגביע הפועל ב"ש, שהגיעה להתמודדות בסגל חסר לאור ריבוי הפציעות וההיעדרויות של שחקני הנבחרות.

פ"ת היתה טובה יותר  והראתה דומיננטיות מול ההרכב המאולתר של ברק בכר, רק ששחקניה החמיצו שוב ושוב במחצית הראשונה והסתפקו בשער אחד בלבד של יניב בריק. ההחמצות המטורפות של פ"ת נמשכו גם במחצית השנייה, והשוויון של בן שהר הגיע רק אחרי טעות אומללה של מרסיאל, שפשוט בישל לחלוץ האלופה. 

בדקה ה־85, מהראן ראדי, האיש והתארים, ניצל מיקום לא טוב של צחי גיגי כדי להבקיע גולאסו, ששווה כרטיס לחצי הגמר, שם תפגוש ב"ש את המנצחת במשחק בין מכבי חיפה להפועל עכו. בסופו של דבר הקבוצה הפחות טובה ניצחה, אך שרון מימר צריך לראות בכך תמרור אזהרה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר