בן משפחה של יולדת תקף מאבטח בסורוקה

חשוד כי תקף מאבטח בחדר היולדות • המשטרה תבקש מחר להאריך את מעצרו: "ננקוט אפס סבלנות"

ביה"ח סורוקה // צילום: דודו גרינשפן // ביה"ח סורוקה // צילום: דודו גרינשפן ,
ביה"ח סורוקה // צילום: דודו גרינשפן // ביה"ח סורוקה // צילום: דודו גרינשפן

משטרת באר שבע עצרה היום (שבת) צעיר בדואי מפזורת חורה, לאחר שתקף מאבטח בחדר יולדות בבית החולים סורוקה. 

בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 100 של המשטרה על האלימות של קרוב משפחה של יולדת כלפי המאבטח, הוקפצו למקום שוטרים. הם עצרו את התוקף, שנתפס על ידי המאבטחים בבית החולים, לאחר שתקף את אחד המאבטחים שהיה במחלקה.

השוטרים העבירו את החשוד לחקירה בתחנת המשטרה בבאר שבע, ומחר   תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. "המשטרה תמשיך לפעול כנגד כל ביטוי אלימות במרחב הציבורי בכלל וכנגד אלה הממלאים את תפקידם בפרט, על מנת לאפשר לאזרחים הנורמטיביים להמשיך את שגרת חייהם בסביבה בטוחה", נמסר עוד מהמשטרה. בחקירתו במשטרה הוא הכחיש כי תקף את המאבטח.

מבית החולים סורוקה נמסר: "אנו מגנים בכל תוקף אלימות מכל סוג שהוא כלפי הצוותים בבית החולים ופועלים בנחישות למיגור תופעות אלו".

"ננקוט אפס סבלנות כלפי כל מי שתוקף עובד ציבור ובוחר להתנהג באלימות ותביא למיצוי הדין עמו", נמסר מהמשטרה.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר