צילום: יוסי שקל // רמי גרשון. ערך הופעת בכורה בליגת העל

בחיפה מאמינים: "הליגה בהישג יד"

הירוקים לא הרשימו, אבל יצאו לפגרה עם 0:1 על אשדוד • גורם במועדון הוסיף: "בעונה שעברה בשלב הזה כבר רדפנו אחרי חצי ליגה" • רמי גרשון ורז מאיר זכו לשבחים

שחקני מכבי חיפה ישבו אתמול בחדר ההלבשה לפני המשחק מול מ.ס אשדוד ובשיחות בניהם אמרו: "צריך לצאת לפגרת הנבחרת עם ניצחון". אז אולי הדרך לא היתה מרשימה, אבל הירוקים רשמו 0:1 קטן על הקבוצה של ראובן עטר ועלו (זמנית) למקום השלישי בטבלה. 

גיא לוזון דיבר בסיום על העובדה שקבוצתו רשמה 19 מצבי הבקעה, כמות שלא הצליחה לרשום בשני משחקים יחד (הפועל עכו ומכבי ת"א). בנוסף, העובדה ששחקניו שמרו על שער נקי משחק שני ברציפות גרמה למאמן להיות מרוצה, אבל להודות ש"היכולת לא מספיק טובה, אבל נשפר אותה".

נשיא המועדון יעקב שחר ירד בסיום לחדר ההלבשה, בירך את אופיר מזרחי על שער הניצחון שכבש, אבל גם הוא הבהיר כי הוא מצפה לשיפור ביכולת. "יש לנו עוד שבועיים להשתפר", אמר גורם במועדון והוסיף: "הליגה עדיין בהישג יד וברור לנו שאם נרים את הרמה העונה הזאת תלך למקום אחר לגמרי. בעונה שעברה בשלב הזה רדפנו אחרי חצי ליגה".

בחיפה שיבחו את הבלם רמי גרשון וגם את רז מאיר, ששיחק בעמדת המגן השמאלי שזרה לו והיה אחד השחקנים שרצו הכי הרבה על הדשא. לגבי גרשון, מדובר במשחק הראשון שלו אי פעם בליגת העל, שכן הוא עזב לליגה הבלגית מהפועל ראשל"צ, אז בליגה א'. "גרשון נותן שקט", אמרו בחיפה והוסיפו: "השילוב שלו עם דוס סנטוס נראה טוב. עכשיו צריך לעבוד על הסיומת במשחק ההתקפה". 

רועי קהת נפצע במהלך המחצית השנייה והוחלף, אך לא מדובר בפציעה רצינית אלא ברגישות בשריר בלבד. כך גם לגבי רז מאיר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו