העוברים והשבים בנמל תל אביב אתמול בערב בוודאי ראו את אדיר מילר במהלך צילומי העונה החדשה של "צומת מילר".
בעונה הנוכחית, כפי שאפשר לראות בתמונה, מילר לא רק על תקן שחקן בתפקיד הראשי אלא משמש גם בתפקיד הבמאי.
נוי חוזר לגרמניה. בגרמניה לא נרגעים מצחי נוי שלנו וממש בימים אלה הוא חזר הביתה מצילומי סרט אנימציה וירטואלי, שממומן על ידי הממשל הגרמני ועוסק בשואה.
נוי, מה עומד מאחורי המיזם?
"הרעיון הוא להעביר לדור הצעיר בצורה נוחה ונגישה את הזוועות שהיו במלחמת העולם".
שמות לבנות. שרית חדד קראה לבתה נויה והדר מרקס בחרה בשם עמליה לבתה. שתיהן לפחות עם אותה סיומת.
ארזי חוגגת בבירה. ירדנה ארזי חגגה שלשום את יום הולדתה ה־66. במסגרת החגיגות היא הגיעה למלון דן בוטיק בירושלים עם בעלה, גיסה ואשתו. במהלך החופשה הקצרה של ארזי בבירה הם בילו במתחם הרכבת, נסעו ברכבת הקלה ותכננו גם ללכת לסליחות, עד שראו את הפקקים והעומס מהמרפסת בסוויטה והחליטו לעשות אחורה פנה.
אלוש גם בתיאטרון. רעות אלוש, שאתם מכירים כשירלי מ"תאג"ד", מגיעה לתיאטרון. אלוש, שהיא גם אחות של השחקן אביב אלוש, לוהקה לתפקיד ראשי במחזמר "סוליקא" שיעלה בתיאטרון באר שבע. מלבדה ישחקו שם גם נסרין קדרי ועלא דקה, ששיחק ב"תאג"ד".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו