אחת מיצרניות השוקולד הגדולות בעולם הכריזה כי הצליחה לפתח סוג חדש לגמרי של שוקולד, שיצטרף לשוקולד המריר, שוקולד החלב והשוקולד הלבן כסוג רביעי של הממתק האהוב.
החברה השוויצרית "בארי קלאבו" חשפה את השוקולד החדש, שזכה לשם "רובי",אבן אודם, בשל הגוון האדמדם וורדרד שלו. מדובר בסוג השוקולד החדש הראשון שהומצא, מאז המצאת השוקולד הלבן בשנות ה-30 של המאה הקודמת.

שוקולד רובי, גם לנו בא לטעום // צילום: רויטרס
החברה טוענת כי השוקולד החדש יהיה להיט בקרב בני דור המילניום וחובבי המטבח העילי גם יחד. על פי החברה, לשוקולד החדש יש טעם פירותי, חמצמץ במקצת ומרקם קרמי. בחברה טוענים כי לא הוסף כל פרי או צבע מאכל למוצר וכי הצבע והטעם מקורם באלמנטים שונים בזן הקקאו המיוחד שגודל למען פיתוח השוקולד.
"שוקולד רובי הוא חומר מאוד שונה ומאוד מתוחכם. הוא מאוד מרענן ויש לו טעם קרמי קליל", מספר יצרן השוקולד אנגוס קנדי, שטעם מהמוצר החדש עם השקתו.
"הטעם כל כך קל ופירותי שאתה לא מרגיש שאתה זולל קוביה אחת אחרי השנייה, כך שלדעתי צרכנים ימצאו שהם מסוגלים לאכול הרבה יותר ממנו במכה אחת. אני לא בטוח אם זה דבר טוב או רע", אומר המומחה.
כעת ניתן רק לחכות ולראות אם אכן לא רק מדובר בגימיק שיווקי ואכן נוצר לנגד עינינו סוג חדש של שוקולד. העובדה שהוא מיוצר על ידי אחת החברות הגדולות בעולם, המתחייבת להתחיל ולמכור אותו ברחבי העולם בחודשים הקרובים, היא בהחלט מעודדת.
עימות חריג בין טראמפ למקרון בחדר הסגלגל: "אם אתם מאמינים לזה זה בסדר" | תיעוד
חברת הפרלמנט האירופי שגורשה מישראל: "משרד החוץ אישר את כניסתי"
פרסומת | מעבר לתחרות
הבחירות בגרמניה: מרץ מקים את ממשלת ההזדמנות האחרונה, לא רק עבור ברלין
גדעון סער באיחוד האירופי: "לא משנה מה עשינו למענם - הפלשתינים מנסים להשמיד אותנו"