צעיר נורה למוות ביפו

גבר כבן 30 מת מיריות • אחיו של הקורבן נרצח לפני כשנתיים • מבדיקה ראשונית עלה כי מדובר בקרב הדמים בין משפחות בעיר

זירת הרצח ביפו // צילום: דוברות המשטרה

האלימות ביפו נמשכת: גבר מקומי כבן 30 נרצח הערב בעיר. סמוך לשעה שבע וחצי בערב התקבל דיווח על אירוע ירי ברחוב הדודאים ביפו. במקביל הובא ברכב פרטי לביה"ח וולפסון בחולון, פצוע אשר מותו נקבע בביה"ח.

כוחות משטרת מרחב יפתח שהגיעו למקום, פתחו בחקירה לבירור נסיבות הירי וכן בוצעו סריקות לאיתור חשודים, כמו כן  המשטרה פעלה במקום וביצעה חקירת זירה ובכלל זה גביית עדויות ופעולות נוספות בינהם בדיקת סרטוני האבטחה באיזור על מנת להתחקות ולזהות את המבצעים. 

 אחיו של הקורבן, נרצח לפני כשנתיים בנסיבות דומות. מבדיקה ראשונית עלה כי מדובר בקרב הדמים בין משפחות מקומיות ביפו, אשר גבה בעשרים השנים האחרונות את חייהם של רבים משתי המשפחות, כאשר אחד מהם הוא אחיו של הקורבן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר