החלוץ שחר הירש, ששיחק בהפועל ת"א בחצי העונה שעברה וכבש שני שערים ב-14 משחקים, חתם היום בקבוצה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. הירש סיפר עם חתימתו: "אני שמח לחזור למקום שנתן לי תחושה של בית מהרגע הראשון"
מנגד, דנילו שרק הגיע בתחילת העונה ולא הרשים קיבל הודעה על שחרורו. הקבוצה תעמוד לדין משמעתי בעקבות זריקת רימוני העשן והאבוקות במשחק מול ראשל"צ.
בית"ר ירושלים: למרות הרצון למנות מאמן חדש לקבוצה עוד השבוע, טרם נרשמו התפתחויות בנושא. אם לא יוחתם מאמן עד לסוף השבוע, העוזר, גיל לבנדה, עשוי לעמוד על הקווים גם במשחק נגד אשדוד. קשר מחוף השנהב, פול אדגר, בן ה-19, נחת לצורך מבחנים ואם ירשים הוא יוחתם ויושאל לקבוצה אחרת. עסקת לינדזי רוז, שכבר חתם על טיוטת מול חוזה מול בית"ר, מתעכבת לאור קשיים שמערימה הקבוצה הצרפתית לוריין.
הפועל רעננה: הקבוצה הודיעה היום על החתמתו של הקשר הרומני, פלורין פורצ'ה, בן ה-25, ששיחק בשנה שעברה בויטורול, שזכתה באליפות רומניה. השחקן חתם לעונה עם אופציה לעוד שנתיים. לאחרונה ניסתה רעננה לצרף שחקן אחר של ויטורול, הקיצוני גבריאל יאנקו, ואף הודיעה על החתמתו, אך בשל מחלוקת על תנאי החוזה הוא בחר לעזוב, ובקבוצה של דודו אברהם יקוו שהמקרה לא יחזור על עצמו.
גביע הטוטו: בהגרלת רבע הגמר נקבע כי שתי הזוכות האחרונות, הפועל ב"ש ומכבי פ"ת יתמודדו האחת מול השנייה. יתר המשחקים, שייערכו בין ה-24 ל-26 לאוקטובר: מכבי חיפה מול הפועל עכו. קריית שמונה נגד בית"ר ירושלים. מכבי ת"א נגד הפועל רעננה או בני יהודה.