פרנקו. הגרלה נוחה בסיבוב הראשון // פרנקו. הגרלה נוחה בסיבוב הראשון

הפועל ת"א תפגוש את עפולה, מכבי ראשל"צ את קרית אתא

היום נערכה הגרלת הסיבוב הראשון בגביע המדינה בכדורסל • בנוסף: קרית גת תארח את בני הרצליה, יבנה תפגוש את הפועל אילת • נהריה תתארח בכפר בלום, רעננה תארח את גלבוע/גליל

היום נערכה הגרלת הסיבוב הראשון של גביע המדינה שייערך ב-19 באוקטובר, כאשר שבע קבוצות מליגת העל יקחו חלק בסיבוב הראשון.

שש קבוצות כבר הבטיחו את השתתפותן בשלב הבא כשהעפילו אוטומטית: ארבע הקבוצות שהגיעו לחצי הגמר בעונה שעברה: מכבי תא, הפועל ירושלים, הפועל חולון ומכבי אשדוד. אליהן הצטרפו שתיים נוספות, אחרי הגרלה מוקדמת: מכבי חיפה והפועל באר שבע.

במשחק המסקרן של השלב הראשון הפועל ת"א תצא למשחק חוץ מול הפועל עפולה מהליגה הלאומית. מכבי ראשל"צ תשחק בחוץ נגד אליצור קרית אתא. היורדת מליגת העל מכבי קרית גת תארח את בני הרצליה. אליצור יבנה את הפועל אילת ובדרבי צפוני הפועל גליל עליון תארח בכפר בלום את עירוני נהריה. מכבי רעננה תארח את הפועל גלבוע גליל ומכבי קרית מוצקין את העולה החדשה לליגת העל עירוני נס ציונה.

במשחקים על טהרת הליגה השניה: מכבי רחובות - הפועל כפר סבא, הפועל רמת גן - הפועל חיפה, הפועל מגדל העמק - מכבי הוד השרון.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו