אב בית בבית ספר יסודי בגבעתיים נעצר בחשד שבחודשים האחרונים ביצע מעשים מגונים והטריד מינית עובדות הניקיון של הבית ספר. מעצרו של החשוד הוארך היום (שני).
לפני כארבעה חודשים הגיעו לידיעת עיריית גבעתיים מספר תלונות מצד עובדות ניקיון בבית ספר בעיר, שטענו כי אב הבית מטריד אותן מינית, ביצע בהן מעשים מגונים, וחשף את עצמו בפניהן ואף נגע בהן. בעקבות התלונות החלו בעירייה לבדוק את הדברים, אז התברר כי מספר עובדות ניקיון סירבו להמשיך לעבוד וברחו מבית הספר אחרי שעבדו יומיים בלבד במוסד החינוכי. עוד נטען כי לחלקן הוא שלח סרטוני וידאו של איבר מינו.
לאחר שבמשך החודשים האחרונים נאספו התלונות, הגיעה נציגת העירייה למשטרת גבעתיים והגישה תלונה נגד החשוד והעבירה את כל העדויות שאספה לחוקרי התחנה. בעקבות כך, אתמול נעצר החשוד, תושב פתח תקווה בן 63, והבוקר הוא הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, שם אמר פרקליטו עורך הדין אילן חכם שביקש לשחררו: "הוא משתף פעולה והוא יכול לעשות את זה במסגרת מעצר בית אצל אשתו, בבית שלו. אם צריך יופקדו גם ערבויות. הוא לא מרחיק את עצמו מהאירועים, הוא אומר לחוקר שהוא מוכן לפוליגרף, הוא מאמין בצדקתו".
השופט שאול אבינור לא קיבל את בקשת עו"ד חכם לשחרר את החשוד והאריך את מעצרו בארבעה ימים. "החשוד הינו בן 63 ללא כל עבר פלילי, ומקובלת עליי טענת הסניגור כי מדובר בשיקול משמעותי לטובת שחרור. יחד עם זאת, מדובר בשרשרת של מעשים ומכאן החומרה והמסוכנות", כתב השופט אבינור בהחלטתו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו