צילום: Gettyimages
האם לגניבה הזו יש ביטוח? סוכנת ביטוח בחברה במרכז הארץ עומדת בפני משפט אחרי שהואשמה בגניבת כספים מלקוחותיה - זאת אחרי שהשתמשה בכספם לצורך קניות בגדים ב־20 אלף שקלים, ואף לקיחת הלוואות בסכומים גבוהים. באחרונה הוגש נגדה כתבה אישום לבית משפט השלום בתל אביב.
על פי כתב האישום, סוכנת הביטוח, בת 58 מחדרה, הגיעה לביתה של לקוחה של הסוכנות וטענה כי היא אמורה לחתום על טפסים בנושא הפוליסה. בזמן שהלקוחה חתמה היא גנבה ממנה כמה המחאות, חתמה עליהן וזייפה אותן בסכומים של אלפי שקלים.
לאחר מכן היא הגיעה לחנות בגדים ברמת גן, שם קנתה בגדים ביותר מ־6,000 שקלים. בהמשך היא נעזרה בהמחאות ש"אספה" כדי לקבל תמורתן הלוואה באלפי שקלים.
עוד עולה מכתב האישום כי במקרה אחר היא מכרה ללקוחה פוליסת ביטוח וקיבלה ממנה את מספר כרטיס האשראי שלה. אז יצאה לסיבוב קניות בכמה חנויות וקנתה בגדים ביותר מ־12 אלף שקלים.
בשלב מסוים הלקוחות, שהבחינו בדבר הגניבה, פנו למשטרה, שעצרה את סוכנת הביטוח לחקירה. באחרונה, כאמור, הוגש נגדה כתב אישום - בין השאר באשמת גניבה, קבלת דבר במרמה והונאה בכרטיסי אשראי.
משפטה של הסוכנת הסוררת יחל בתחילת החודש הבא.