ביי גיא, היי סיון

מלכת היופי לשעבר תופסת את מקומו של הבוס לשעבר • ומי יחליף את הראל סקעת ב"עלובי החיים"? • כל הרכילויות

סיון קליין // צילום: מאיר פרטוש // סיון קליין // צילום: מאיר פרטוש

ערב טוב לסיון קליין. ל"ישראל היום" נודע כי מלכת היופי לשעבר סיון קליין הוחתמה בערוץ 10 ותגיש תוכנית חדשה שתעסוק בחדשות התרבות והבידור, הצפויה לעלות במקום התוכנית "ערב טוב עם גיא פינס". קליין, שהיתה בעבר כתבת בתוכניתו של פינס, תתפוס את מקומו של הבוס לשעבר, אך תוכניתה לא תשודר באותה משבצת שבה שודרה תוכניתו של פינס, אלא בשעה אחרת. 

פינס עצמו ייפרד מערוץ 10 ב־27 ביולי, ואת שעת השידור שלו תתפוס סיון כהן עם "הכל כלול". אחרי קצת יותר מחודש, ב־3 בספטמבר, ישוב פינס למסך בזכיינית ערוץ 2 קשת.  

מערוץ 10 נמסר בתגובה כי "סיון קליין היא כוח צעיר ונשי ואנו שמחים שהיא מצטרפת למסך של ערוץ 10. זו לא הפעם הראשונה של סיון על מסך הערוץ, בעבר יצרה סרט אישי על ביטולי חתונות שזכה להצלחה, הגישה תוכנית שידוכים ועוד. סיון תוביל בערוץ פרויקטים מיוחדים ועתידה להגיש תוכנית חדשה שתעלה בקרוב". 

 

זיו פניו. אימרי זיו, נציג ישראל באירוויזיון 2017, ייכנס לנעליו הגדולות של הראל סקעת ויהיה אחד ממחליפיו במחזמר "עלובי החיים". מה שאומר שבימים שסקעת יהיה עסוק, זיו יגלם את דמותו של מריוס במחזמר ב"הבימה". 

הוויזה בתוקף? צמד המצחיקנים הוותיק מ"ארץ נהדרת" אלי פיניש ומריאנו אידלמן ייצאו בספטמבר הקרוב לסיבוב הופעות ברחבי ארה"ב.

 

מלוהקים השניים. ליהוק חדש לבני הנוער. גיא לואל 
ומושיק גלאמין יככבו בעונה החדשה של "בית הכלבים" של ערוץ ניקולודיאון ב־yes. באיזה תפקיד אתם שואלים? לואל יגלם את אחיו של אבי גרייניק, ואילו גלאמין יצטרך לעבוד פחות קשה, שכן הוא יגלם פשוט את עצמו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר