רשות ניירות ערך התירה היום (חמישי) לפרסום את הבקשות לשחרור בתנאים מגבילים בעניינם של אור אלוביץ', בנו של בעל השליטה בחברת בזק, שאול אלוביץ'. גם על האב, שאול, הוטלו מגבלות חדשות. עם זאת, צו איסור הפרסום על פרטים נוספים מהחקירה נותר עומד בתוקפו.
הבקשות הושגו בתום דיון שהתקיים ביום רביעי שעבר, 28 ביוני. בין ההסכמות שהשיגו פרקליטיו של אור אלוביץ' עם רשות ני"ע ושקיבלו תוקף מאישור ביהמ"ש עלה כי הוא לא יתייצב במשרדי חברת בזק או חברת yes, כמו כן יחול עליו איסור ליצור קשר עם מי מבין עובדי החברות. תוקף המגבלה הוא ל-30 ימים. הצדדים מסכימים כי אלוביץ' הבן יוכל לשוחח עם אשתו בנוגע לנושאים שקשורים בחקירה, וזאת על אף שהיא נושאת משרה בקבוצת בזק.
מגבלה נוספת שהוטלה על אלוביץ' הבן היא על מפגשים עם אביו, שאול אלוביץ'. מפגשים אלה יוכלו להיות במשרדי חברת יורוקום (שבאמצעותה שולט האב בשרשור בקבוצת בזק), ויהיו אלה מפגשים בנוכחות עורך דין ממשרד פישר בכר חן וול אוריון ושות' שיובאו לאישור רשות ניירות ערך. דרכונו של אור אלוביץ' הופקד ל-90 יום במשרדי רשות ני"ע והוצא נגדו צו עיכוב יציאה מהארץ ודרישה להפקדה של ערבות בנקאית בסך של 700 אלף שקל.
על שאול אלוביץ' הוטלו גם מגבלות בתום דיון בבימ"ש השלום בתל אביב ביום רביעי שעבר, הוסכם כי עד ל-27 ביולי, לא יגיע אלוביץ' למשרדי בזק ו-yes וגם לא יצור קשר ישיר או עקיף עם מי מעובדי החברות. ביהמ"ש כן איפשר לאלוביץ' לעסוק בפעילות העסקית השוטפת של בזק וחברות הבנות שלה, למעט yes, אך ורק באמצעות מנכ"לי חברות הבנות וחברת בזק או מו"ל ממלא המקום הזמני של בזק, דוד גרנות.
תגובת פרקליטו של אור אלוביץ', עו"ד דרור מתיתיהו לא נתקבלה. בדיון אמר כי מרשו "דוחה מכל וכל את כל הטענות והחשדות המיוחסים לו ואין בהסכמתו לתנאים כדי להוות הודאה במיוחס לו".