שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

עצוב: האיכר הסיני שנשכב בקבר עם בתו

ז'אנג ליונן, חקלאי ממערב סין, חפר עבור בתו בת השנתיים הסובלת ממחלת דם נדירה קבר במטרה "להכין אותה למוות"

האב ובתו שוכבים בבור הקבר שחפר עבורה // צילום: פיר וידיאו // האב ובתו שוכבים בבור הקבר שחפר עבורה // צילום: פיר וידיאו ,
האב ובתו שוכבים בבור הקבר שחפר עבורה // צילום: פיר וידיאו // האב ובתו שוכבים בבור הקבר שחפר עבורה // צילום: פיר וידיאו

קורע לב: אב נואש מסין הכפרית חפר קבר עבור בתו הגוססת ונכנס אליו יחד עמה, על מנת "להכין אותה למוות".

ז'אנג ליונג, חקלאי ממחוז סצ'ואן שבמערב סין, הוציא את כל כספו על טיפולים עבור בתו בת השנתיים, שנולדה עם מחלת דם נדירה.

האב סיפר כי הוא מביא את בתו לחלקת הקבר בכל יום על מנת "שתכיר את את מקום מנוחתה העתידי". סרטון שפרסם האב הנואש בגרסה הסינית לרשת החברתית יו טיוב, "פר וידיאו".

בסרטון, שהפך לוויראלי במדינה, נראה האיכר שוכב יחד עם בתו הקטנה חינלאי, בתוך הבור שחפר עבורה.

חינלאי הקטנה ואמה // צילום: פיר וידיאו
חינלאי הקטנה ואמה // צילום: פיר וידיאו

חינלאי הקטנה ואמה // צילום: פר וידיאו

חינלאי אובחנה עם מחלת דם תורשתית נדירה כשהייתה בת מספר חודשים ומשפחתה הצליחה לגייס מעל ל-10,000 דולרים על מנת לטפל בה, טיפולים שהצליחו להביאה עד גיל שנתיים.

אך כעת אזל כספה של המשפחה ואיש אינו מוכן להלוות להם עוד כסף על מנת להמשיך בטיפולים של בתם. גם האפשרות של שימוש בדם תבורי לא צלח משום שהמשפחה לא יכלה להרשות לעצמה את ההשתלה היקרה. 

כעת, משנואשו להצילה, החליטו בני המשפחה להכין את חינלאי הקטנה למוות. "זה הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו", מספר האב בעצב. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר