המשטרה התירה היום (חמישי) לפרסום שהעבריין הבכיר שחוסל ברכבו באשקלון במהלך השבוע הוא עד המדינה טל קורקוס.
קורקוס, תושב באר שבע במקור, היה עד מדינה נגד ראשי ארגון פשיעה גדול הפועל בדרום, ארגון שבו שימש קורקוס בעבר בתפקיד "בכיר". הוא העיד כנגד ארגון הפשיעה של יניב זגורי. בתחילת חודש מארס בשנה שעברה, נרצחה גם גרושתו, דבורה הירש, לעיני ילדיהם המשותפים. הרצח התבצע בזמן שקורקוס עצמו היה במעצר בשל תיק עליו נחקר.
קורקוס מצא את מותו בפיצוץ שאירע ברכב בו נסע בשדרות דרום אפריקה באשקלון. צו איסור הפרסום על פרטי החקירה נותר בעינו. חקירת הרצח מתבצעת בשיתוף פעולה מלא של היחידה המרכזית של משטרת מרחב לכיש וכן של היחידה המקבילה במרחב הנגב. גם יחידות משטרה נוספות מעורבות בחקירה, שלה מספר כוונים.
הרצח , לטענת גורמים במשטרה ובעולם הפשע, היה "צפוי". ברגע שהפך לעד מדינה ידע גם קורקוס עצמו שהוא חי על זמן שאול ואף התבטא על כך בראיונות שהעניק לתקשורת ובבלוג אישי בכתב שפירסם. עם זאת גורמים ברשות להגנת עדים ובמשטרה ציינו כי קורקוס התנער באחרונה מהתוכנית וההצעות שהוצעו לו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו