מערכת יחסים במדרון: על פי דיווח שפורסם אור ליום רביעי בכלי תקשורת אמריקניים, התובע הכללי של ארה"ב ג'ף סשנס הציע לנשיא ארה"ב דונלד טראמפ לפרוש מתפקידו, וזאת במהלך חילופי דברים קשים בין השניים בכמה הזדמנויות בשבועות האחרונים.
את המידע בנושא העביר מקורב לסשנס, שהוסיף כי מדובר בשיא בהתערערות היחסים בין השניים, שהחלה מאז שסשנס פסל את עצמו ממעורבות בחקירת ההתערבות הרוסית בבחירות בארה"ב. החלטה זו של סשנס, על פי הדיווחים, תיסכלה את טראמפ.
דוברת משרד המשפטים שרה איסגור פלורס סירבה להגיב לפניות כלי התקשורת בעקבות הדיווח, אך במשרד הדגישו כי סשנס ממשיך בתפקידו. דובר הבית הלבן שון ספייסר התחמק מלהשיב על השאלה אם לנשיא ארה"ב יש עוד אמון בתובע הכללי שלו. "לא שוחחתי עמו על כך", אמר ספייסר.
הדיווחים מגיעים בצומת קריטי עבור טראמפ, יממה לפני שראש ה־FBI לשעבר, ג'יימס קומי, אמור להעיד בקונגרס על אודות שיחותיו הפרטיות עם נשיא ארה"ב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו