דמארי סובל מבקע וצפוי להחמיץ את תחילת ההכנות לעונה

החלוץ שהופעל עליו עומס רב כשנחת בחיפה משלם כעת את המחיר כשהוא צפוי להיעדר כחודש וחצי • בעקבות כך הירוקים שדרגו את הצוות המקצועי עם החתמתם של ערן שדו ותומר בסן • בחיפה צפויים לרדת מאופציית אופיר דוידזאדה ולפנות לעמרי בן הרוש

דמארי. מושך את הפציעה מהעונה שעברה // דמארי. מושך את הפציעה מהעונה שעברה

חלוץ מכבי חיפה עומר דמארי סובל מבקע במפשעה ויזדקק לניתוח. מבדיקה שעבר השחקן עולה כי הוא מהפציעה והוא צפוי לחזור לפעילות בין חודש וחצי לחודשיים. דמארי יקצר את חופשת הקיץ שלו על מנת לעבור את הניתוח והוא יחל את אימוני טרום העונה שלו באיחור של שבוע, אם כי הוא צפוי להיות כשיר לפתיחת העונה בסוף חודש יולי. 

בחיפה הסבירו כי הפציעות מהן סובל החלוץ נובעות מעומסי יתר שהצטברו מאז הגיע בחודש ינואר. כזכור, דמארי הגיע לחיפה אחרי תקופה ארוכה בה לא שיחק באופן סדיר אך הירוקים מיהרו לתת לו את חולצת ההרכב, מה שהוביל לפציעות. זו גם אחת הסיבות שהירוקים שדרגו העונה את הצוות המקצועי שלהם עם הגעתו של מאמן הכושר ערן שדו והפיזיותרפיסט תומר בסן. 

זה מצטרף למגמת השינויים המקצועיים שהקבוצה עוברת הקיץ כאשר אתמול מונה ניר דוידוביץ' לתפקיד מאמן השוערים במקומו של גיורא אנטמן.

בתוך כך, בחיפה מבינים כי הקשר עומר אצילי לא ישחק בקבוצה בעונה הבאה. הירוקים הגישו הצעה כספית גבוהה לאצילי אך העדיפות של השחקן כרגע היא להפועל ב"ש או מכבי ת"א. בעמדת המגן השמאלי, גנט הבלגית איננה מוכנה להתגמש בדרישותיה עבור אופיר דוידזאדה מה שמותיר את חיפה עם אופציית צירופו של עמרי בן הרוש ממכבי ת"א. גם מול בן הרוש יש כרגע פערים כספיים ופגישה בין הצדדים צפויה בהמשך השבוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר