‏הותר לפרסום: חיים תנעמי הוא החשוד ברצח בת זוגו ורד קרמסקוי במהלך נסיעה

הצעירה נמצאה ללא רוח חיים בתעלה ליד מעבר אייל סמוך לכפר סבא • החשוד בן 34 תושב צופים שבשומרון • קו ההגנה של תנעמי: טוען כי חברתו קפצה מהרכב בעקבות מריבה שפרצה ביניהם במהלך הנסיעה

תנעמי בבית המשפט , גדעון מרקוביץ'
תנעמי בבית המשפט, צילום: גדעון מרקוביץ'

‏הותר לפרסום: חיים תנעמי, בן 34 מצופים בשומרון, הוא החשוד ברצח בת זוגו ורד קרמסקוי במהלך נסיעה בשבוע שעבר. החשד הוא שתנעמי דחף את בת זוגו ממכוניתם הנוסעת בעקבות ויכוח.

קרמסקוי נמצאה בשבוע שעבר ללא רוח חיים בתעלה בצד הדרך בכביש 55, בין היישוב צופים למעבר אייל, בסמוך לכפר סבא. תנעמי, שטען כי הצעירה קפצה מהמכונית, נעצר בחשד לרצח ומעצרו הוארך. 

האירוע התרחש ביום שני, סמוך לשעה 12:00 בצהריים. במוקד המשטרה ובמד"א התקבל דיווח מפי עובר אורח אודות תאונה שהתרחשה בכביש 55. נהג אמבולנס ופרמדיק צבאי שהגיעו ראשונים למקום מצאו את הצעירה בצד הדרך עם חבלה בראשה, וניסו לבצע בה פעולות החייאה.

פרמדיק של מד"א, נתן מסמי, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו בחורה בגיל 19 שוכבת בצד הדרך, מחוסרת הכרה, ללא נשימה וללא דופק, מטופלת על ידי כוחות צבא. ביצענו בה כמה בדיקות ונאלצנו לקבוע את מותה".

זירת האירוע // צילום: תיעוד מבצעי מד"א

תנעמי עצמו היה במקום אך המכונית, שממנה נפלה הצעירה אל הכביש, לא היתה בזירה ורק מאוחר יותר חזר חברו של הגבר עם המכונית. המשטרה עיכבה תחילה את בן הזוג לחקירה, וזה טען כי חברתו קפצה מהרכב בעקבות מריבה שפרצה ביניהם במהלך הנסיעה.

הצעירה, בת 19, התגוררה זה כשנה ביישוב בשומרון יחד עם תנעמי. ביישוב קיבלו בהלם את הבשורה על מותה. אנשים שהכירו אותה סיפרו על צעירה עם שמחת חיים וחיוך תמידי על הפנים. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר