הקשר מהראן ראדי סיכם היום על חוזה חדש בהפועל ב"ש והוא ימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה. "היה לי ברור כבר תקופה ארוכה שאני אשאר במקום שטוב לי, שמהווה עבורי בית ומשפחה" אמר ראדי לאחר הסיכום והוסיף: "העובדה הזו, היחסים המצוינים עם אלונה, ההערכה המקצועית והאהבה הגדולה שאני מקבל כאן מהקהל היו השיקולים המכריעים שדחפו אותי לקבל את ההחלטה להישאר כאן עונה נוספת. אני שמח ומאושר".
המשא ומתן עם ראדי נמשך כבר קרוב לחודשיים ותחילה דובר על חוזה לשנתיים, אך בסופו של דבר הקשר בן ה-34 חתם לעונה בבירת הנגב. ראדי נחשב לאחד השחקנים המוערכים במועדון ועל ידי הבעלים אלונה ברקת. הוא כבש העונה שבעה שערים והוסיף שישה בישולים ב-25 משחקי ליגה. מעבר לכך, מדובר באחד בשחקן הישראלי המעוטר ביותר בליגת העל בשנים האחרונות כאשר זכה בארבע אליפויות ברציפות, 3 רצופות עם מכבי ת"א ואחת בעונה שעברה עם הפועל ב"ש. אם יצליח לזכות עם ב"ש באליפות גם העונה, זו תהיה אליפות חמישית ברציפות בה זוכה ראדי.
למרות הסיכום עם ראדי, בב"ש רוצים שחקן קישור נוסף במרכז השדה ושמו של דן איינבינדר מבית"ר ירושלים עדיין נמצא על הפרק. בשורות האלופה מודעים לכך שבאיינבינדר מעוניינת גם מכבי חיפה ושהשחקן נפגש היום (רביעי) עם אלי טביב שרוצה להשאירו בבית"ר ירושלים, אם כי הסיכויים לכך נמוכים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו