המדריך לצ'יפס המושלם

המומחים באתר המזון Greatist.com מציגים: המרכיב הסודי שיהפוך את הצ'יפס הביתי למעדן כמו שמגישים במסעדה

צילום אילוסטרציה // Gettyimages // צילום אילוסטרציה // Gettyimages

אם אי פעם ניסיתם ולא הצלחתם להכין בבית טוגנים פריכים ואיכותיים כפי שמוגשים במסעדות, מדריך שימושי זה יעזור לך לבשל את הצ'יפס המושלם.

המומחים באתר המזון Greatist.com שיתפו מדריך פשוט להפליא עבור טוגנים פריכים מבחוץ, אבל רכים מבפנים.

המומחים משלבים שני אלמנטים מרכזיים, האחד הוא טכניקת הכנה בה כל חתיכה מקבלת את היחס ההולם, והשני - שימוש במרכיב מפתיע מאוד.

1. השתמשו בתפוחי אדמה ישנים וקלאסיים - מנוקדים בעלי קליפה צהבהבה.

2.  פורסים את תפוחי האדמה לעובי של כחצי סנטימטר. אם הם דקים מדי - הם יישרפו מבחוץ לפני שהם יתבשלו מבפנים.

3. נותנים למקלות תפוח האדמה להתייבש על מנת למנוע עודפי מים ומפזרים עליהם כף של קורנפלור, שלטענת המומחים זהו המרכיב הסודי. עמילן התירס סופג לחות, מה שיסייע לצ'יפסים להיות פריכים יותר.

4. לא צריך להפציץ בשמן: כל חצי ק"ג של תפוח אדמה צריך לזכות לבין כף לשתי כפות של שמן זית. יש להבטיח שהצ'יפסים העתידיים מכוסים באופן שווה.

5. מניחים אותם בתבנית אפייה בשכבה אחת אחידה, ומבטיחים שהם לא קרובים מדי או חופפים.

6. מכניסים לתנור: הטמפרטורה המושלמת לאפיית צ'יפס היא 230 מעלות צלזיוס.

7. משאירים בתנור לזמן של בין 20 ל-25 דקות, וודאו שאתם הופכים אותם באמצע הדרך.

זהירות - זה חם!

בתאבון!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר