מראה שחורה – זה כאן: נער בן 14 נעצר לאחר שככל הנראה תקף מינית בת 15 משיקגו – ושידר את המעשה בפייסבוק לייב.
דובר משטרת שיקגו אנת'וני גאגלילמי אמר שהחשוד יואשם בתקיפה מינית חמורה, ייצור של פורנוגרפיית ילדים והפצה שלה. הוא הוסיף כי מעצרים נוספים צפויים ככל שהחקירה תתקדם.
במשטרה גילו על המקרה רק לאחר שאמה של הקורבן ניגשה למפקד תחנת משטרה בעיר שבדיוק היה בדרכו החוצה, והראתה לו את הסרטון המפליל.
גאגלילמי אמר שמפקד התחנה היה "נסער" לאחר הצפייה, גם בשל התוכן של הווידאו וגם בשל העובדה שלסרטון היו "כ-40 צפיות – ואיש מאלו שראו אותו בלייב לא טרח להתקשר לרשויות".
להערכת המשטרה, בתקיפה השתתפו 6-5 בחורים.
אמה של הנערה אמרה כי לאחר המקרה, שאירע בחודש שעבר, בתה קיבלה איומים ברשת. ה"שיקגו סאן-טיימס" דיווח מאוחר יותר כי משפחתה של הנערה עברה דירה.
זוהי הפעם השלישית בחודשים האחרונים שבהם משטרת שיקגו חוקרת מקרים של תקיפות המשודרות בפייסבוק לייב. בפברואר, ירי קטלני בפעוט בן שנתיים תועד באמצעות היישום על ידי דודתו. חודש קודם לכן, בן 19 עם מוגבלויות הותקף על ידי ארבעה אנשים, והתקיפה צולמה בחלקה ברשת החברתית. ביוני האחרון, גם כן בשיקאגו, נרצח בזמן ששידר שיחות שלו ברשת החברתית. בחודש ינואר בשבדיה, מספר גברים חמושים פרצו לבית בשעת לילה מאוחרת ואנסו את האישה שהתגוררה בו, בהמשך הם שידרו את האונס בפייסבוק לייב. סיפור מזעזע נוסף אירע בחודש ינואר השנה כשבת 12 מג'ורג'יה, ארה"ב, תלתה את עצמה בשידור חי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו