התחנה הבאה של ליאור אליהו: הפועל ת"א?

יום אחרי ההדחה הכואבת מהיורוקאפ: השחקן מאוכזב מאוד ממעמדו אצל פיאניג'אני ושוקל מעבר לאדומה של תל אביב

ליאור אליהו. יגיד שלום לאוהדים בארנה? // צילום: אלן שיבר // ליאור אליהו. יגיד שלום לאוהדים בארנה? // צילום: אלן שיבר

ביום שאחרי ההפסד הצורב בחצי גמר היורוקאפ בוולנסיה, עתידו של ליאור אליהו נמצא בסימן שאלה. השחקן מאוכזב מאוד ממעמדו ומחוסר האמון שהוא זוכה לו מהמאמן סימונה פיאנג'יאני, ול"ישראל היום" נודע כי הוא שוקל ברצינות לבקש להשתחרר מהקבוצה, כאשר אחת האופציות עבורו היא הפועל ת"א. 

אליהו מחזיק בחוזה לעונה הבאה, המוערך בכ-375 אלף דולרים בעונה. להפועל ת"א אין כמובן את המשאבים לממן חוזה עתק כזה, אבל בסביבתו של השחקן אומרים כי הכסף לא יהווה מכשול: "ליאור רוצה לחזור להיות שחקן מרכזי בקבוצה עם קהל טוב. הוא התחיל כך בהפועל ירושלים וזה התערער העונה. הוא רוצה להרגיש שמאמינים בו ושבונים עליו", כך מקורב לשחקן.

הגורם אישר שהפועל ת"א היא אופציה שאין לשלול אותה. "קשר ראשוני כבר נוצר. זו סיטואציה מורכבת כי יש לליאור חוזה, אבל עדיין מוקדם לדעת אם מהלך כזה ייצא אל הפועל".

סוכנו של אליהו, רז גל, מכחיש שכרגע מעבר לקבוצה אחרת נמצא על הפרק, אך למרות שלאליהו יש חוזה מובטח בירושלים הוא אומר: "אנחנו נשב ביחד בקיץ ונחליט לאן פנינו מועדות. צריך לראות אם תהיה התפתחות בעמדת המאמן, או שינוי במעמד של ליאור. הוא בוודאות יסיים את העונה בירושלים, ולגבי המשך דרכו הוא יחליט רק בקיץ".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר