דיווח: שני פצועים מירי בבית ספר בצרפת

אלמונים ביצעו ירי בתיכון בעיר גראס, כך לפי המשטרה המקומית • חשוד נעצר • ממשלת צרפת שחררה אזהרה למתקפת טרור

משטרת צרפת בכוננות // צילום: אי.אף.פי // משטרת צרפת בכוננות // צילום: אי.אף.פי

הטרור שב לצרפת? שני פצועים בעקבות ירי בבית ספר תיכון היום (חמישי) בעיר גראס שבדרום צרפת, כך דיווח גורם במשטרה המקומית.

רויטרס

אותו גורם סיפר כי בעת זו לא ברור האם מדובר במתקפת טרור. בתוך כך נעצר חשוד (17) אחד בירי, וכרגע נערכים חיפושים אחר חשוד נוסף. החשוד שנתפס, נשא רובה, שני אקדחים ורימונים, כך לפי המשטרה.

הודעת האזהרה שנשלחה לתושבי המקום ממשטרת צרפת // צילום: איי.אפ.פי
הודעת האזהרה שנשלחה לתושבי המקום ממשטרת צרפת // צילום: איי.אפ.פי

הודעת האזהרה שנשלחה לתושבי המקום ממשטרת צרפת // צילום: איי.אפ.פי

גופי ההצלה בצרפת ייעצו בטוויטר לתושבים באזור הריביירה להישאר בבתיהם. כמו כן, הממשלה שיגרה הודעות חירום לטלפונים והזהירה מפני מתקפת טרור.

בתוך כך, מוקדם יותר היום, נפגע אדם בפיצוץ מעטפה בבנק בפאריס. מפקד משטרה בפריז ציין כי "מדובר בחומר נפץ שהוכן בבית", והוסיף כי בימים שקדמו לפיצוץ, התקבלו דיווחים על איומי טרור, אך לא ברור האם יש קשר בין האיומים לפיצוץ המעטפה, שכאמור הביאה לפציעתו של עובד בנק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר