מיקי // צילום: עמי שומן // מיקי // צילום: עמי שומן

מיקי ילדה

כוכבת הילדים הפכה לאמא • וגם: משה דץ חוגג, אביבית בר זוהר חושפת ואסתי גינצבורג חותמת • כל הרכילויות

סמסו מזל טוב לכוכבת הילדים מיקי, שילדה אמש בת בכורה בלידה רגילה בבית חולים ליולדות "ליס" בתל אביב. לאם, לאב ולתינוקת שלום. 

הנה העוגה. משה דץ גדל בשנה ועכשיו הוא בן 56. החברים הטובים יצאו לחגוג איתו ב"סטקייה" במחנה יהודה בירושלים. מזל טוב.

האמת העירומה. אביבית בר זוהר, אחת שידעה עירום מרומז בחייה, לקחה את הרעיון צעד אחד קדימה והעלתה אתמול לאינסטגרם תמונה שמראה קצת יותר מדי. 

בר־זוהר, לפחות היו הרבה לייקים?

"אני בחופשה רומנטית עם החבר שלי. נכנסנו לסוויטה, התלהבנו, הצטלמתי, לא שמתי לב. זה קרה וזה כמובן ירד אחרי שתי דקות. לא צריך לעשות מזה ביג דיל".

גינזבורג חותמת. רגע אחרי שנחתה בישראל ואחרי שלוש שעות שינה בלבד, מיהרה המודל אסתי גינזבורג למסעדה בהרצליה כדי לחתום על המשך החוזה עם חברת התכשיטים הבינלאומית Belletto לשנה שנייה. 

על הפרק: אסתי תיסע בקרוב דרומה לאילת להשתתף בהשקת הסניף החדש בעיר. מי שבטח ישמח הוא מנהל הבנק של גינזבורג, שתוסיף לחשבון עוד סכום שמתלווים אליו כמה אפסים. 

טום אביב תפוס. המאסטר שף טום אביב כבר לא פנוי להצעות: קוראים לה בלה אביב, בת 28, עובדת במשרד פרסום. השניים הכירו בתיכון והיו זוג בעבר. אחרי שנה בנפרד הם החליטו לחזור, ואם יתחתנו דילמת שינוי שם המשפחה תיחסך ממנה.

התחילה ברגל שמאל. מאיה דגן, הפרזנטורית הטרייה של גולף, נעדרה מתצוגת האופנה של המותג. הסיבה: הצגה שלה התחייבה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו