ראשי מכבי חיפה ייפגשו בימים הקרובים עם קבוצת הרוכשים של הפועל ת"א בראשותם של האחים ניסנוב כשעל הפרק שני שחקנים: הקשר עומרי אלטמן והחלוץ ארון שוינפלד. עוד לפני העברת הבעלות, חיפה פנתה לנאמן, עו"ד שאול קוטלר, בנוגע לאלטמן, וכעת יבדקו בבירת הכרמל אם עדיין יש לאדומים כוונה לשחרר שחקנים.
בחיפה מודעים לכך שבהפועל עדיין רוצים להכניס כסף למועדון, ומוכנים לשלם סכום נכבד עבור לפחות אחד משני השחקנים הללו. ההתעניינות בשוינפלד באה לאחר פגישה שהתקיימה עם נציגיו של עומר דמארי אתמול. מכבי חיפה עדיין רחוקה מסיכום עם דמארי, כשגם הדברים מול קבוצתו רד בול לייפציג הגרמנית רחוקים מסגירה.
השאלתו של דמארי בחינם עד לסיום העונה סוכמה עקרונית, אך המחלוקת היא סביב סעיף הרכישה בסיומה. חיפה רוצה לרכוש את דמארי בתום העונה, אך הגרמנים דורשים כרגע סכומי כסף גבוהים. גם שכרו של החלוץ, שעומד על מיליון יורו, מהווה מכשול. דמארי מוכן לקצץ משמעותית, אך הירוקים דורשים שלייפציג תשתתף בחלק מהשכר, בדומה למתווה שלו הסכימה בהשאלה.
בתוך כך, הבלם האיסלנדי הולמר איולפסון נחת אתמול בלילה בישראל וכבר ערך אימון בכורה בקבוצתו החדשה. במועדון הוחלט להציג את השחקן באיצטדיון סמי עופר לפני משחק הגביע מול מכבי פ"ת. בקבוצות באירופה נהוג להציג שחקני רכש באיצטדיון, והירוקים לקחו את הדבר צעד אחד קדימה כשיעשו זאת לפני משחק, ועוד אחד החשובים של מכבי חיפה העונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו