"שלום בין ישראל לפלשתינים - הישג"

הנשיא האמריקני הנבחר אמר את הדברים בפגישה עם בכירי ה"ניו יורק טיימס" • נזף ארוכות בבכירי התקשורת בארה"ב

טראמפ בתום המפגש עם בכירי ה"ניו יורק טיימס" // צילום: אי.אף.פי // טראמפ בתום המפגש עם בכירי ה"ניו יורק טיימס" // צילום: אי.אף.פי ,
טראמפ בתום המפגש עם בכירי ה"ניו יורק טיימס" // צילום: אי.אף.פי // טראמפ בתום המפגש עם בכירי ה"ניו יורק טיימס" // צילום: אי.אף.פי

נשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ קיים היום (שלישי) פגישה עם בכירי ה"ניו יורק טיימס" במהלכה התייחס לסוגייה הישראלית-פלשתינית.  טראמפ אמר כאשר נשאל על ידי פרשן העיתון תומס פרידמן מה הוא חושב שתפקידה של ארה"ב בעולם: "זו שאלה גדולה, הייתי שמח להיות זה שמביא שלום בין ישראל והפלשתינים – זה יהיה הישג ממש אדיר", השיב.

הנשיא הנבחר אישר כי אין בכוונתו לקדם חקירה מול יריבתו בבחירות הילארי קלינטון. "אני לא רוצה לפגוע בקלינטונים", אמר והוסיף כי "היא עברה הרבה וסבלה רבות בדרכים שונות". כזכור, בעימות השני בין שני המתמודדים, טראמפ תקף את קלינטון והודיע כי אם ייבחר, ידאג להכניס אותה לכלא.

הוא גם הגן גם על יועצו סטיב באנון וטען כי "אם הייתי חושב שהוא גזען או ימני קיצוני, אפילו לא הייתי חושב להעסיק אותו". 

עוד באתר:

יפן: רעידת אדמה בעוצמה של 6.9, אזהרת צונאמי בצפון המדינה

משבר אל על: ביטולים, דיונים - ואיום להשבתה

בג"ץ עיכב את מינוי הרבצ"ר

"זה היה כמו כיתת יורים"

גם שבועיים אחרי שרשם את ההפתעה הגדולה ביותר בתולדות הפוליטיקה האמריקנית וניצח בבחירות, דונלד טראמפ ממשיך להתעמת עם כלי התקשורת. שלשום נועד הנשיא הנבחר עם בכירי מערכות התקשורת ונזף בהם ארוכות, ואילו אתמול הוא ביטל בקול תרועה רמה ישיבה עם מערכת ה"ניו יורק טיימס" רק כדי להודיע שעות אחר כך שהפגישה אכן תתקיים.

"זה היה כמו כיתת יורים", סיפר מקור אחד ל"ניו יורק פוסט" על הפגישה שלשום בה נכחו כ-25 מנהלים ומנחים של רשתות הטלוויזיה האמריקניות. לדברי אותו מקור, "טראמפ החל עם נשיא CNN ג'ף זוקר ואמר 'אני שונא את הרשת שלכם, כולם שם שקרנים ואתה צריך להתבייש'. הפגישה הייתה אסון מוחלט. בכירי התקשורת נכנסו במחשבה שהם ישוחחו על הגישה לממשל טראמפ, ובמקום זאת הם קיבלו נזיפה בסגנון טראמפ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר