מאור בוזגלו בדרכו לליגה האיטלקית?

הקשר שמסיים את חוזהו בסוף העונה בהפועל ב"ש מעורר עניין בסרייה א' בעקבות היכולת הנהדרת שהציג נגד אינטר • בתוך כך עדיין לא ברור אם יפתח מחר נגד ספרטה פראג בליגה האירופית • ברדה יישאר מחוץ לסגל

מאור בוזגלו. יישב על הספסל במשחק הליגה הקרוב למרות ההתעניינות בו? // מאור בוזגלו. יישב על הספסל במשחק הליגה הקרוב למרות ההתעניינות בו?

האם מאור בוזגלו בדרך ליעד חדש ומפתיע? אתר האיטלקי Calcio מפרסם כי קשרה של הפועל ב"ש מעורר עניין בסרייה א' כאשר גנואה וקליארי עוקבות אחריו. העניין החל לאחר ההופעה של קשר הנבחרת במשחק של ב"ש מול אינטר בסן סירו, בו כבש שער מרהיב בבעיטה חופשית. בוזגלו מסיים את חוזהו בסוף העונה ובחודש ינואר יוכל לנהל משא ומתן עם כל מועדון שירצה בו. מבחינת האלופה, שחרור בינואר תהיה ההזדמנות האחרונה למכור את השחקן, אחרת הוא יעזוב ללא תמורה בתום העונה. לפני קצת יותר מחודש הוצע לבוזגלו חוזה חדש, אך מאז אין התקדמות בנושא.

בתוך כך, לא ברור אם בוזגלו יפתח מחר במשחק מול ספרטה פראג בליגה האירופית לאחר שסופסל במשחק הליגה האחרון מול מכבי פ"ת. המאמן ברק בכר יקבל החלטה סופית לאחר האימון המסכם היום. החלוץ אליניב ברדה לא הצליח להתאושש מהפציעה ואינו צפוי להיות בסגל. לעומתו, החלוץ מוחמד גאדיר כשיר אחרי שחזר מפציעה, אם כי לגביו תתקבל החלטה עד מחר. גאדיר יכול היה ליטול חלק במשחק הליגה האחרון מול מכבי פ"ת, אך המאמן ברק בכר מעוניין להחזירו לכושר בטרם יחזור למשחק פעיל.

ובנוגע למשחק מחר בליגה האירופית, בתקשורת הצ'כית פורסם אתמול כי מאמנה של ספרטה פראג דיויד הולובק נעזר לקראת המשחק בקשרה הצ'כי של מכבי חיפה קמיל ואצק, שכבר שיחק העונה מול האלופה ובעברו היה שחקנה של ספרטה פראג. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר