"אין סיכוי שנזלזל באשקלון"

אחרי שהובסה בדרבי, הפועל ת"א תרצה להתאושש בבית נגד הקבוצה שעלתה מהלאומית • בית"ר ירושלים תנסה לשכוח מהרביעייה שספגה במחזור הקודם נגד הפועל כפ"ס - דוד קלטינס צפוי לחזור להרכב • מכבי חיפה מחכה לק"ש

גיא לוזון. נותן כבוד ליריבה מהדרום // גיא לוזון. נותן כבוד ליריבה מהדרום

"מתחילת השנה אין לנו ניצחון ליגה ובגביע הטוטו ניצחנו רק פעם אחת. קבוצה שבעשרה משחקים ניצחה רק פעם אחת לא יכולה לזלזל באף קבוצה, גם אם הקבוצה היתה מליגה שלישית", כך אמר אתמול מאמן הפועל ת"א גיא לוזון לקראת המשחק בשבת נגד הפועל אשקלון, והוסיף: "אין סיכוי ואין מישהו בהפועל שמזלזל באשקלון".

על עבודתו בימים האחרונים עם המנהל המקצועי אלי גוטמן אמר: "תפקיד המנהל המקצועי לא זר לי, עבדתי ככה גם באירופה וכיף שיש עם מי לדבר על כדורגל". חן עזרא עשוי לשלם את המחיר על היכולת בדרבי ואת מקומו יתפוס בן רייכרט.

נועם ברנדר, איש נדל"ן, מונה על ידי הוועד המנהל של עמותת האדומים לתפקיד היו"ר ויחליף את אסף וולף שפרש.

אצל היריבה טופס השחרור של הקשר מירקו אורמוש טרם הגיע, ולכן הוא טרם חתם באשקלון ולא יוכל לשחק בשבת. לעומתו, אקס האדומים איסו לינגאנה, שנעדר לאחרונה בגלל פציעה, החלים ועשוי לפתוח. משכורות השחקנים הוקדמו בשבועיים בשל החג, והשחקנים קיבלו אותן אתמול בטקס הרמת הכוסית לכבוד החג. 

מהפכה בהרכב בית"ר. המאמן רן בן שמעון צפוי לבצע מהפכה קטנה בהרכב במוצ"ש בבית נגד הפועל כפ"ס לעומת אלה שפתחו בתבוסה להפועל חיפה. דוד קלטינס צפוי לחזור ל־11 ולשחק בעמדה המקורית שלו בקישור. גם מרסל הייסטר, שהחלים מפציעה, צפוי לשוב להרכב. גם אריק סאבו ויעקב בריהון נמצאים בתמונת ההרכב, ושכטר או אבוחצירה כנראה יסופסלו. יוהאן אודל הפצוע ימשיך להיעדר.

מלכת התיקו מגיעה לחיפה. מכבי חיפה תארח בשבת את עירוני ק"ש. הירוקים מחזיקים במאזן מושלם במשחקי הבית עם שני ניצחונות בשני משחקים, בעוד האורחים מהצפון עדיין ללא הפסד ליגה עד כה. מצד שני, החבורה של מוטי איוניר סיימה שמונה מתוך תשעת משחקיה האחרונים בתיקו (כולל גביע הטוטו). מאמן הירוקים רנה מולנסטיין שוקל לפתוח עם שני חלוצים, ובמקרה כזה גליינור פלט וניקיטה רוקאביצה ישחקו יחד ב־11. 

בק"ש יש לצוות המקצועי לא מעט כאבי ראש. הבלם קאסיו פרננדז סובל ממתיחה בשריר הירך האחורי וייעדר. איוניר, שרגיל לשחק במערך של שלושה בלמים, מתלבט אם לשנות את השיטה לנוכח חסרונו של הברזילאי. גם החלוץ אזקיאל אנדוסאל ייעדר עקב פציעה. 

הנבחרת מתכוננת למקדוניה. המאמן הלאומי אלישע לוי ערך אתמול מסיבת עיתונאים לרגל המשחק הקרוב נגד מקדוניה והתייחס ליכולתו של הקפטן ערן זהבי: "אולי נגד איטליה הוא לא הבקיע, אבל כל הנתונים שיש לנו מראים שהוא במדדים הכי גבוהים בהשקעה, תנועה ללא כדור ומשחק קבוצתי".

בהתאחדות ביקשו מפיפ"א לקיים דקת דומייה לזכרו של נשיא המדינה לשעבר, שמעון פרס ז"ל, לפני המשחק בטדי נגד ליכטנשטיין, והתשובה לכך תתקבל בימים הקרובים. גם משחקי המחזור בסוף השבוע ייפתחו בדקת דומייה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר