"צ'יפ פשוט קסום"

באירופה מפרגנים לטל בן חיים על השער המרהיב לרשת של בופון • התקשורת האיטלקית החמיאה לוונטורה על הניצחון במשחק הבכורה • "נכנס היטב לנעליים הגדולות של קונטה" • וראטי: "אחרי ההרחקה המשחק הסתבך"

צילום: עמי שומן // בן חיים באחד משעריו הגדולים בקריירה ,
צילום: עמי שומן // בן חיים באחד משעריו הגדולים בקריירה

לא רק נבחרת ישראל פתחה אתמול עידן חדש בסמי עופר, אלא גם היריבה מאיטליה. ג'אמפיירו ונטורה רשם אתמול בכורה על הקווים בניצחון 1:3 על ישראל והמחמאות בארץ המגף זורמות. 

"בקוריירה ד'לו ספורט" נכתב כי "ונטורה יכול לסמן וי ראשון כמאמן הנבחרת, הוא נכנס היטב לנעליים הגדולות של אנטוניו קונטה". גם ב"גזאטה ד'לו ספורט" פירגנו כשכתבו "פתיחה טובה לנבחרת בזכות וראטי, לא איבדנו את הראש גם כאשר נותרנו בעשרה שחקנים ונלחצנו לאחור על ידי ישראל".

ג'ורג'יו קייליני שספג צהוב שני ורשם משחק חלש באופן מפתיע, לא זכה לביקורות חריפות בארצו. בצד השני של הסקאלה, מרקו וראטי נבחר לשחק המצטיין למרות שלא כבש אף אחד משלושת השערים. ונטורה התייחס ליכולת של הקשר ואמר: "הוא הוכיח את עצמו גם כשחקן התקפה איכותי מאוד, והוכיח כמה הוא חושב עבור נבחרת איטליה".

הקשר עצמו אמר: "היה לנו חשוב מאוד לנצח במשחק הראשון של הקמפיין וזה עזר לי באופן אישי לדחוף את עצמי לשיא היכולת. אחרי ההרחקה המשחק הפך למסובך אבל למזלנו יש לנו את בופון בין הקורות".

גם טל בן חיים זכה להתייחסות מפרגנת אחרי השער הנפלא שכבש אתמול לרשת של בופון. ב"גאזטה" נכתב: "זה שער שגורם לאנשים להגיע למגרשים", השער לא נעלם מעיני אופ"א וחשבון הטוויטר של מוקדמות גביע העולם נכתב: "הצ'יפ הזה היה ביצוע פשוט קסום".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר