לקראת סוף הקיץ ובתום החופש הגדול, הנופשים אולי עזבו את העיר אילת אך חיות הבר רק מגיעות לעיר הדרומית: עשרות אלפי חסידות נצפו היום (שישי) בשמי הערבה ומעל העיר. הן נחתו לחניית ביניים בדרכן לאפריקה, כמנהג עופות רבים מדי שנה לקראת העונה החמה שמתחילה כעת באפריקה.
להקה המונה עשרות אלפי חסידות נחתו בנחל צוקים ובשעות הבוקר המוקדמות המשיכו בדרכן דרומה ונחתו בפארק הצפרות בכניסה לעיר אילת, שם ממוקם אגם גדול עם דגה ומצבור של צמחייה.
צילום: נוף צוקים מתחם צימרים ערבה
במקביל, כריש לוויתן מרהיב תועד שוחה במימי המפרץ. הגולשים אדם גבריאל ונועם כהן צילמו במצלמת גו פרו את הכריש הענק, ככל הנראה גור שנפרד מאמו ומשייט לו בנחת בים האדום, סמוך לחוף אקווה ספורט בעיר. אורכו של הגור, שנצפה כבר מספר פעמים על ידי גולשים, כארבעה מטרים. הוא מכוסה נקודות ואינו מזיק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו